Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Hayat dizisinde durum ciddileşti, büyük bir değişim yapıldı!

Yeni Hayat dizisinde durum ciddileşti, büyük bir değişim yapıldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarının yeni dizisi Yeni Hayat, uzun süredir tanıtımlarıyla büyük dikkat çeken bir yapımdı. Özellikle Serkan Çayoğlu’nun hayranlarının heyecanla bekledikleri dizi, perşembe akşamları ekrana gelmeye başladı. Çekimleri çok önceden başlayan dizinin hikayesi de ilgi çekti ama olmayan bir şeyler var!

Hikayesi klasik gibi dursa da oyuncularıyla dikkat çeken bir yapım oldu başta. Üstelik hazırlıkları aylar önceden başlamış hatta ilk bölümleri çekilmişti. Mart ayından beri gündemde. Korona nedeniyle yaşanan pandemi sürecinde kanal, yeni sezonda diziyi ekrana getirmeyi daha doğru buldu.

Melisa Aslı Pamuk ve Serkan Çayoğlu’nu birbirine yakıştırmaya bile başladı izleyici. Fakat reytingler alarm veriyor! Henüz 3 bölümü yayınlandı ama beklenenin altında bir ilgiyle karşılandı. Bu da dizinin bu şekilde giderse kısa zamanda final yapması ihtimalini doğurmakta!

Bir şeylerin değişmesi gerekiyordu ve bu durumda ilk değişen senarist oldu! OJO Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin senaristliğini Makbule Kosif yapıyordu. Ancak hikayede değişiklik, taze bir kan arandı. Artık dizinin senaryosunu Hatice Meryem ile Nuriye Bilici yazacak.

Bu değişiklik diziyi kurtarır mı bilinmez. İzleyip hep birlikte göreceğiz. Ancak Perşembe akşamları yayınlanan dizinin karşısında Bir zamanlar Çukurova ve Mucize Doktor gibi iki güçlü yapımın durmasının işleri daha da zorlaştırdığı bir gerçek… Bakalım hikayenin yeni senaristleri, durumu eşitleyebilecek mi?