Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisine sürpriz isim daha katıldı

Kırmızı Oda dizisine sürpriz isim daha katıldı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisine konuk oyuncuların yanı sıra yeni bir isim daha katıldı. Ekrana geldiği günden beri dikkat çeken bir yapım olan Kırmızı Oda dizisi, her hafta ilginç olaylar ve hikayelerle yoluna sağlam adımlarla devam ediyor.

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayat hikayelerinden derlediği olayların konu edildiği dizi, sezon başından beri izleyenleri ekrana kilitliyor adeta. Evrim Alasya, Salih Bademci, Melisa Sözen ve Hande Doğandemir’in konuk oyuncu olarak bir kaç bölümdür yer aldığı diziye, yeni bir ismin daha katıldığı öğrenildi.

Dizinin 5. bölüm tanıtımında da görüldüğü üzere Tansel Öngel de artık Kırmızı Oda’da. Öngel, Tülin Özen’in oynadığı Piraye’nin eşini canlandıracak. Binnur Kaya’nın Doktor Hanım’ı oynadığı dizide Tülin Özen de aynı ofiste çalışan bir başka psikolog olarak yer alıyor. Piraye, kocası tarafından aldatıldığını öğrenip Doktor Hanım ile konuşacak.

Kırmızı Oda dizisine bir isim sürpriz isim daha katıldı 31

Meriç Aral ve Burak Sezen’in de rol aldığı diziye Tansel Öngel’in 5 bölümde katılacağı öğrenilirken, Tarık isimli karakterin eşini aldatan ve sorunlu bir birey olduğu da tanıtımlarda yer aldı.

Gerçek hayat hikayelerine dayanan dizi, her bölüm izleyenleri sarsan yeni olaylarla ekrana gelmekte. Reytinglerde iyi sonuçlar alan dizi, sosyal medyada da zirveye yerleşiyor Cuma akşamları.

İzleyenleri bu hafta da yine ekrana kilitleyecek bir hikaye bekliyor. İşte 5. bölüm tanıtımı.