Ana sayfa Dizi Haberleri Onur Saylak’ın yeni dizi projesini ilk kutlayan Nur Fettahoğlu oldu

Onur Saylak’ın yeni dizi projesini ilk kutlayan Nur Fettahoğlu oldu

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Onur Saylak, şu sıralar Babil dizisinde Egemen karakteriyle ekranlara geliyor. Bilindiği gibi Ozan Güven’in oynadığı rol, oyuncunun kız arkadaşını darp ettiği iddialarıyla mahkemelik olmasının ardından Onur Saylak’a verilmişti. Sezon başından beri Babil dizisinde rol alan Onur Saylak’ın yeni bir projesi ile ilgili bilgiler dün medyanın gündemine geldi.

Tabii herkesin aklında ‘Onur Saylak Babil dizisinden ayrılıyor mu?’ sorusu oluştu. Ancak yeni dizi projesinde Onur Saylak oyuncu olarak değil yönetmen olarak yer alacak. Üstelik bir kanalda değil Netflix’te yayınlanacak dizi. Dolayısıyla Onur Saylak’ın Babil’den ayrılması beklenmiyor.

Zaten Babil dizisinin yapım firması olan Ay Yapım’ın bir projesi. Dizinin ismi Uysallar olacak. Onur Saylak’ın proje ile ilgili detayların ortaya çıkmasının ardından yaptığı instagram paylaşımı dikkat çekti. Aynı paylaşımı kendi sayfasına taşıyan Nur Fettahoğlu da Onur Saylak’ı ilk kutlayan kişi oldu.

Aşağıda bu paylaşımı görüyorsunuz. Dizinin senaristi Hakan Günday ile Onur Saylak birlikte ilk kez Uysallar projesi için bu pozu verdiler. Nur Fettahoğlu da “Geliyor gelmekte olan” notuyla Netflix Türkiye’yi de etiketleyerek paylaştı ve Babil’deki rol arkadaşına da güzel bir jest yapmış oldu.

Onur Saylak'ın yeni dizi projesini ilk kutlayan Nur Fettahoğlu oldu 8

Bilindiği gibi Fettahoğlu ve Onur Saylak, Babil dizisinde birlikte rol alıyorlar. Eda karakterini oynayan Fettahoğlu ile Saylak’ın oynadığı Egemen’in de gelecek hafta yayınlanacak olan yeni bölümde düğün sahnelerini izleyeceğiz.

Onur Saylak’ın yeni projesi ile ilgili detaylar da yavaş yavaş geliyor. Gazeteci Birsen Altuntaş, konuyla ilgili verdiği kulis bilgisinde dizinin Netflix için çekileceğini ve yapımcı firmanın da Ay Yapım olduğunu belirtti. Uysallar isimli dizinin senaryosunu ise Hakan Günday kaleme alıyor.

Onur Saylak’ın daha önce de PuhuTV için yönetmenliğini yaptığı Şahsiyet dizisi, büyük ses getirmişti. Pek çok ülkede izlenen diziyle ödüller de aldı oyuncu.

Haluk Bilginer, Cansu Dere, Şebnem Bozoklu, Metin Akdülger, Necip Memili, Müjde Ar’ın rol aldığı Şahsiyet dizisi, izleyenleri hakikaten çok şaşırtmış ve Onur Saylak’ın yönetmenliğine de herkes şapka çıkarmıştı.

Onur Saylak'ın yeni dizi projesini ilk kutlayan Nur Fettahoğlu oldu 9