Ana sayfa Sosyal Medya Aslı Enver: Güvenliğim tehlikede! Hakkındaki o habere isyan etti ve dava açıyor!

Aslı Enver: Güvenliğim tehlikede! Hakkındaki o habere isyan etti ve dava açıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Bir süredir magazin basınında basketbolcu Kerem Tunçeri ile ilişkisi olduğu yönünde haberler karşısında sonunda sessizliğini bozan Aslı Enver, evinin adresine kadar verilen bir haber üzerine isyan etti. Şu sıralar Star TV’de ekrana gelen Babil dizisinde oynayan Aslı Enver, Murat Boz’dan ayrıldıktan sonra hakkında çıkan aşk dedikodularına hep suskun kalmıştı.

Oyuncu, bu tür haberler karşısında bir yorum yapmazken, Kerem Tunçeri ile sürekli yazılıp çizilmesine en sonunda evinin adresinin verildiği bir haber üzerine isyan etti. Tunçeri ile bir ilişkisinin olmadığını ismini vermese de yaptığı açıklamada belirten oyuncu, haberle ilgili dava açacağını belirtti.

Aslı Enver, uzun yıllardır ünlü bir isim olarak hakkında çıkan pek çok yalan yanlış haber karşısında yıllardır bir bağışıklığı olduğunu ve cevap vermeyi tercih etmediğini söylediği açıklamasında, evinin açık adresinin ve fotoğraflarının gazetede yer alması üzerine güvenlik sorunu oluşturulduğunu bu nedenle de kanuni haklarını arayacağını belirtti.

Ünlü oyuncu, Hürriyet Gazetesi’nde yayınlanan evinin fotoğrafları ve adresinin detaylarının yer aldığı haber üzerine daha fazla dayanamayarak bu konudaki hakkını aramak üzere hukuk yolunu tercih edeceğini belirtmekte.

Aslı Enver’in instagram sayfasından yaptığı açıklamayı aşağıda görebilirsiniz. Haberde, Enver’in ilişki yaşadığı iddia edilen Kerem Tunçeri ile gözlerden uzak olmak için bir ev tuttuğu belirtilirken, evin adresi de veriliyor.

Kişilik haklarına saygı gereği biz haberin detaylarını buraya eklemiyoruz ancak Aslı Enver’in bu konuda yaşadığı durumu ifade ettiği paylaşımı da aşağıda yayınlıyoruz…

Aslı Enver: Güvenliğim tehlikede! Hakkındaki o habere isyan etti ve dava açıyor! 7