Ana sayfa Dizi Haberleri Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade’nin paylaşımında Yasak Elma tüyosu mu gizli?

Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade’nin paylaşımında Yasak Elma tüyosu mu gizli?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisinde sular durulmuyor! Diziyle ilgili son günlerde ardı ardına gelen haberler izleyenleri bir hayli şaşırttı. 4. sezonuyla ekranda olan diziden başrol oyuncularından Talat Bulut’un ayrılacağı geçtiğimiz günlerde gündeme gelmişti. Bulut’un oynadığı Halit Argun karakterinin öleceği ile ilgili kulis bilgileri medyada yer almakta.

Ardından bu yıl diziye Kerim ismiyle dahil olan Gökhan Alkan’ın da aynı şekilde 85. bölümde diziden ayrılacağı ile ilgili haberler de arkasından geldi. İki karakterin diziden nasıl ayrılacağı merak konusuyken gelen bir başka haber de yine herkesi şaşırttı.

Halit Argun karakterinin kızı Lila’yı oynayan Buçe Buse Kahraman’ın da diziden ayrılacağı haberi gündeme bomba gibi düştü. 3 ismin bir anda diziden ayrılacak olması izleyenleri hem şaşırttı, hem de meraklandırdı. Nasıl bir olay sonrasında bu karakterin gideceği şimdiden merak konusu oldu.

Pazartesi akşamları yayınlanan Medyapım imzalı dizide görünen o ki meydan dizinin 3 entrikalı karakterine kalacak! Nesrin Cavadzade, Şevval Sam ve Eda Ece’nin oynadıkları Ender, Şahika ve Yıldız karakterleri, meydanı boş bulup bakalım nasıl maceralara imza atacaklar?

Bu arada dizinin son bölümünde Ender ile Yıldız’ın arasının açılmasının ardından yeni bir ittifakın ortaya çıkması da mümkün olmaya başladı! Olmaz denileni olduran bir dizi olarak Yasak Elma’da ister misiniz Şahika ve Ender büyük müttefik olup, entrika düzeyini iyice yükseltsinler!

Durum nereye gider bilinmez ama dizinin setinden Şevval Sam’ın yaptığı bir paylaşım kafalarda soru işareti oluşturmadı değil. Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade’nin aşağıdaki kolkola haline bakılırsa, yepyeni sürprizler bizi bekliyor…

Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade'nin paylaşımında Yasak Elma tüyosu mu gizli? 7