Ana sayfa Dizi Fragmanları Baraj dizisinde her şeyi değiştiren hamle işte bu!

Baraj dizisinde her şeyi değiştiren hamle işte bu!

tarafından ker_def

Salı akşamları Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Baraj dizisinde şimdiye kadar 14 bölüm geride kaldı. Son haftalarda dizinin hikayesinin iyice hareketlenmesi izleyicileri de bir hayli motive etti. Baraj artık hem hikayesinin gelişimi hem de güçlü anlatım tarzı ile reytinglerde de hatırı sayılır oranlar elde etmeye başladı.

Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman ve Burak Yörük’ün başrollerinde yer aldığı dizinin 15. yeni bölümünde de birçok olay birbirini izleyecek. Köşeye sıkışan Tarık, cinayet suçunu Nazım’ın üzerinde bırakmanın planlarını yapıyor. Tabii ki bu gerçekleşir ise Tarık’ın kararı herkesin hayatını fena halde sarsacak.

Baraj dizisinde her şeyi değiştiren hamle işte bu! 8

Burak Yörük’ün dizide kötü adam karakterinde çok başarılı oynadığı da belirtip, hakkını teslim etmek lazım. Genç oyuncu Tarık gibi bir karakter için çok iyi bir tercih olduğunu da ispatlamış oldu. Peki Baraj 15. bölümde başka neler olacak. İşte tüm detaylar:

Nazım, Nehir’i seçerek onun peşinden İstanbul’a gelmiştir. Fakat Ayşe’nin kaçırılması, Nazım’ın öncelikleri yeniden gözden geçirmesine sebep olacaktır.

Nehir, Nazım’dan vazgeçtiğini aklına dinletebilse de kalbine dinletemez. Nazım’ın zorlu anında yanında olmak istese de hem onun yanında olup hem de nasıl mesafeli olacağını bilemez. Üstelik Nazım’ın arkadaşı Hakan’ın gizemli tavırları Nehir’i rahatsız etmektedir.

Baraj dizisinde her şeyi değiştiren hamle işte bu! 9

İstanbul’a dönmüş olmasına rağmen Tarık kendini köşeye sıkışmış bulur. Hem Fulya’nın şüphesinden hem de cinayet suçundan tamamen kurtulabilmek için son kez baraja dönmeye karar verir. Tarık’ın planı herkesin hayatını değiştirmek üzeredir.