Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı izleyen, Ezgi Mola’yı etiketledi!

Masumlar Apartmanı izleyen, Ezgi Mola’yı etiketledi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 11. bölümüyle dün akşam (24 Kasım) ekranlara gelen Masumlar Apartmanı dizisi, yine ekrana kilitledi. Dizinin yeni bölümünde Safiye’nin eski aşkı Naci ile karşılaşması geceye damgasını vururken, Safiye’nin hatırladıklarıyla birlikte ne kadar sarsıldığı da etkileyici sahnelerle ekrana getirildi. Ezgi Mola’nın yine oyunculuğuyla büyülediği diziyi izleyen, sosyal medyada Mola’yı da etiketleyerek duygularını aktarıyor.

Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah ile birlikte Masumlar Apartmanı dizisinde başrolde oynayan Ezgi Mola, diziyi izledikleri anda çektikleri fotoğraflarla kendisine övgü dolu sözler yazan kimi paylaşımları da kendi sayfasında yayınlıyor.

Pek çok takipçisi gibi, kimi ünlü isimler de dizinin yayını esnasında duygularına hakim olamayıp yaptıkları paylaşımları Mola’yı da etiketleyerek yayınlıyorlar.

Ezgi Mola, dün akşam ekrana gelen yeni bölümde göz yaşları sel olurken yayınlanan bu paylaşımlardan bazılarını takipçileriyle de paylaştı.

Bu isimler arasında oyuncu Bergüzar Korel, şarkıcı Demet Akalın ve yönetmen Hilal Saral da vardı. Aşağıda bu isimlerin paylaşımlarını görebilirsiniz.

Ezgi Mola ise dizinin yayını sırasında çekimde olduklarını da Merve Dizdar ile çektikleri bir video ile paylaştı. Sedef İybar’ın gönderdiği pastayı göstererek teşekkür ediyordu Dizdar ile.

Bu arada diziye Naci rolüyle yeni katılan Tansel Öngel’e de ‘hoşgeldin’ demeyi ihmal etmedi oyuncu…

İşte o paylaşımlar:

 

Masumlar Apartmanı izleyen, Ezgi Mola'yı etiketledi! 19

Masumlar Apartmanı izleyen, Ezgi Mola'yı etiketledi! 20

Masumlar Apartmanı izleyen, Ezgi Mola'yı etiketledi! 21

Masumlar Apartmanı izleyen, Ezgi Mola'yı etiketledi! 22

Masumlar Apartmanı izleyen, Ezgi Mola'yı etiketledi! 23

Masumlar Apartmanı izleyen, Ezgi Mola'yı etiketledi! 24 Masumlar Apartmanı izleyen, Ezgi Mola'yı etiketledi! 25 Masumlar Apartmanı izleyen, Ezgi Mola'yı etiketledi! 26 Masumlar Apartmanı izleyen, Ezgi Mola'yı etiketledi! 27 Masumlar Apartmanı izleyen, Ezgi Mola'yı etiketledi! 28 Masumlar Apartmanı izleyen, Ezgi Mola'yı etiketledi! 29 Masumlar Apartmanı izleyen, Ezgi Mola'yı etiketledi! 30

Masumlar Apartmanı izleyen, Ezgi Mola'yı etiketledi! 31