Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir’den iki ünlü dostuna sevgi dolu sözlerle kutlama mesajı

Demet Özdemir’den iki ünlü dostuna sevgi dolu sözlerle kutlama mesajı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8’deki Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde oynayan Demet Özdemir, vefalı tavırlarıyla da dikkat çeken bir isim. Daha önce rol aldığı dizilerde birlikte oynadığı oyuncu dostlarıyla da zaman zaman bir araya gelen, doğum günlerini de unutmayan Özdemir, yine vefalı bir tavır sergileyerek No:309’da birlikte rol aldığı arkadaşını da unutmadı.

Özdemir, ikisi de 25 Kasım doğumlu olan oyuncu arkadaşları Fatma Toptaş ve İsmail Ege Şaşmaz’ın fotoğraflarıyla birlikte onlara olan sevgisini de aktararak doğum günlerini duygusal birer mesajla kutladı.

Demet Özdemir, Fatma Toptaş ile birlikte No:309 dizisinde birlikte rol almıştı. Aynı dizide oynadıkları Sumru Yavrucuk’un da olduğu bir yemekte de yaz aylarında buluşmuşlar ve sosyal medyadan da paylaşmışlardı.

Aradan geçen zamana karşın birlikte kamera karşısına geçtiği oyuncu dostlarını unutmayan ve özel günlerinde de yanında olan Demet Özdemir, yakın arkadaşı Oyuncu İsmail Ege Şaşmaz ve Hande Ünal’ın geçtiğimiz ay düzenlenen nişan törenlerinde de onları yalnız bırakmamıştı.

Bu kez 25 Kasım doğumlu İsmail Ege Şaşmaz’ın doğum gününü kutlayan mesajıyla dikkat çekti oyuncu.

İki ayrı fotoğraflarını yayınlanan Demet Özdemir “iyi ki varsın adam spor” notunu düştüğü paylaşımına “Hep dostum kal” diyerek yakınlıklarını da ortaya koydu.

İşte o paylaşımlar…

Demet Özdemir'den iki ünlü dostuna sevgi dolu sözlerle kutlama mesajı 9

Demet Özdemir'den iki ünlü dostuna sevgi dolu sözlerle kutlama mesajı 10

Demet Özdemir'den iki ünlü dostuna sevgi dolu sözlerle kutlama mesajı 11