Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya, sosyal medyada esprinin dibine vuruyor! “Yetişin kocam selfie çekmiş!”

Hazal Kaya, sosyal medyada esprinin dibine vuruyor! “Yetişin kocam selfie çekmiş!”

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hazal Kaya, uzun süre mesafeli durduğu sosyal medyada şimdilerde hayranlarını mutlu edecek paylaşımlarla gittikçe daha etkin bir şekilde yer almakta. Oyuncu, sadece eğlenceli, keyifli paylaşımlarının dışında, duyarlı tavırlarıyla da dikkat çekiyor. Takipçilerini çoğu zaman sosyal sorumluluk projeleri, kadına-çocuğa-hayvana şiddet konularıyla ilgili meseleler ve SMA hastası çocukların durumları ile ilgili bilgilendirirken, desteğini de esirgemiyor.

Ekranlara en son Bizim Hikaye dizisiyle gelen oyuncu, daha sonra oğlu Fikret Ali’nin doğumu nedeniyle bir süre projelerine ara vermişti. Yaz sezonunda ‘Benden Ne Olur?’ isimli filmde oynayan Hazal Kaya’nın yeni sezonda Netflix için çekilecek Pera Palas isimli bir dizide oynayacağı da gündeme gelmişti.

Projenin hazırlıklarının sürmekte olduğu ancak çekimlerinin de kısa süre içinde başlamayacağı tahmin ediliyor. Zira Hazal Kaya, şu sıralar oğlunu da alıp bir süre yaşamak için İzmir’e gitti. Oyuncu, eşi Ali Atay’ın Son Yaz dizisinde oynaması ve çekimlerin Çeşme, Alaçatı’da yapılması nedeniyle bu kararı aldı.

Hazal Kaya, Çeşme’den de sosyal medyayı boş bırakmıyor. Orada neler yaptığını ara ara çektiği video ve fotoğraflarla da aktarmakta. Hayranlarını habersiz bırakmayan oyuncu, esprili kişiliğiyle de dikkat çekiyor.

Eşi Ali Atay’ın sosyal medyayı pek kullanmaması ve fotoğraf çektirmeyi de sevmemesine atıfta bulunarak, paylaştığı selfie’leri repost etti ve bakın üzerine neler yazdı?

blank

Bir dergiye verdiği ilginç pozunun aynısını yapmaya çalışan bir kullanıcının paylaşımını da repost eden Hazal Kaya, bu fotoğrafa da kahkahalar atmış…

blank

Hazal Kaya, hep keyifli anlarını paylaşmıyor. Bazen takipçileriyle de dertleşmekte. Bu da onlardan birisi…

blank