Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisinde hiç anlaşamadığı o isme sözleriyle çok şaşırttı!

Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisinde hiç anlaşamadığı o isme sözleriyle çok şaşırttı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de dün akşam 22. bölümü yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde oynayan Hande Erçel, dizinin yanı sıra sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da gündemden düşmeyen bir isim. Son dönemin popüler oyuncuları arasında yer alan Hande Erçel, dizideki başarılı performansının yanı sıra instagram’da da 17 milyonu geçen takipçi sayısı ile en dikkat çeken isimlerden.

Kerem Bürsin ile birlikte rol aldıkları Sen Çal Kapımı dizisi de sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Dizinin reytingleri her ne kadar birinciliğe taşımasa da sosyal medyada bambaşka bir durum var. Oyuncular da dizi de sosyal medya ölçümlerinde hep ilk sıralarda yer alıyor.

Hande Erçel’in instagram hesabı da hayranları tarafından ilgiyle takip edilmekte. Oyuncunun her yaptığı paylaşım da kısa sürede sosyal medyanın gündemine geliyor. Son olarak yaptığı paylaşımlarda, dizide yıldızının hiç barışmadığı Selin karakterini oynayan Bige Önal ile paylaşımı da dikkat çekti.

Oyuncu, her ne kadar Sen Çal Kapımı dizisinde gıcık olsa da Eda ve Selin’in hep gergin halleriyle ekrana gelseler de kamera arkasında bambaşka bir durumun yaşandığını bu paylaşımlarıyla da ortaya koyuyor.

Dün akşam diziyi televizyondan izlerken çektiği sahnede Bige Önal’ın görüntüsünün üzerine Hande Erçel, “Güzeller güzelim, şanslarımdan biri oldun” notunu düştü.

 

Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisinde hiç anlaşamadığı o isme sözleriyle çok şaşırttı! 10

Dizide Alptekin Bolat karakterine hayat veren usta oyuncu Ahmet Mark Somers için de bir not düşen Hande Erçel, “Ahmet abicim iyi ki” diyerek usta isme olan sevgisini dile getiriyor.

Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisinde hiç anlaşamadığı o isme sözleriyle çok şaşırttı! 11

Dizideki bir sahneden kısa bir görüntü paylaşan Hande Erçel, bu sahneyi de unutulmaz sinema filmi Ghost’a benzetmiş…

Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisinde hiç anlaşamadığı o isme sözleriyle çok şaşırttı! 12

Dizideki bir sahne üstüne düşen karlar için de oyuncu kar özlemini dile getirmiş. Bir an önce kar yağmasını diliyor…

Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisinde hiç anlaşamadığı o isme sözleriyle çok şaşırttı! 13