Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, dizinin setinden yine izleyenleri çok sevindiren bir sürpriz yaptı!

Demet Özdemir, dizinin setinden yine izleyenleri çok sevindiren bir sürpriz yaptı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – tv8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterini oynayan Demet Özdemir, dizideki rolü kadar sosyal medyada paylaşımlarıyla da kendinden konuşturuyor. Son dönemin popüler oyuncuları arasında yer alan Özdemir, Çarşamba akşamları yayınlanan dizi öncesinde takipçilerine de güzel sürpriz yaptı.

Dizideki oyunculuğuyla başarılı bir performans sergilediği hemen herkesin ortak takdiriyle yorumlara da yansıyor. Oyuncu, enerjik kişiliği, doğallığı ve samimi halleriyle yaptığı paylaşımlarda da setin neşesi olduğunu gösteriyor.

Her fırsatta dizinin setinden kamera arkası pozlar paylaşan oyuncu, böylelikle takipçilerini de mutlu eden karelere imza atıyor. Bol bol instagram paylaşımları yapan oyuncu, çoğu zaman da paylaştığı video ve fotoğraflarla diziden tüyolar da veriyor.

Doğduğun Ev Kaderindir’de bir süredir patronu olan ve Engin Öztürk’ün oynadığı Barış ile yakınlaşan Zeynep, onun evinden de çıkmıyor neredeyse!

Aynı zamanda Emine de Barış’ın evine sık sık gelmeye başladı! Görünen o ki Barış’ın kardeşi Savaş’ın da dahil olduğu bu 4’lü, dizide yeniden bir araya gelecekler.

Demet Özdemir, dizinin setinden yine izleyenleri çok sevindiren bir sürpriz yaptı! 9

Zira Demet Özdemir’in karavan pozunda bu kez Engin Öztürk, Naz Göktan ve Kaan Altay Köprülü de var. Bu 4’lü artık dizinin en eğlenceli sahnelerine de imza atıyor.

Demet Özdemir, dizinin setinden yine izleyenleri çok sevindiren bir sürpriz yaptı! 10

Demet Özdemir, setten bu keyifli paylaşımıyla hayranlarını çok mutlu ederken, dizinin Emine’si Naz Göktan ile yakınlığı da yaptığı paylaşımlarla ortaya çıkıyor.

İşte Demet Özdemir’in gözünden ve filtresinden Naz Göktan pozu…

Demet Özdemir, dizinin setinden yine izleyenleri çok sevindiren bir sürpriz yaptı! 11