Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Çakır, yeni dizisinden müjdeli haberi de verdi!

Deniz Çakır, yeni dizisinden müjdeli haberi de verdi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Deniz Çakır, yeni dizisi ile ekrana dönmeye hazırlanıyor. Bu kez Mehmet Aslantuğ ve Hülya Avşar ile başrolünü paylaştığı diziyle ekranda olacak. Önce Yaşı 19 olarak isimlendirilen dizinin adı daha sonra Masumiyet olarak değiştirilmişti. Diziden ilk haberi de Deniz Çakır verdi!

Gold Film imzalı Masumiyet dizisinin hazırlıkları bir süredir devam ediyordu. Merakla beklenen yapımla ilgili son haber de Deniz Çakır’ın instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla öğrenildi.

Fox TV’e yayınlanacak olan Masumiyet dizisinin çekimleri başlamış! Deniz Çakır, aşağıdaki paylaşımında Nazan Öncel’in bir kitabını takipçileriyle paylaşıyor.

Oyuncu, “Sette sahne beklemek de güzel bazen” sözleriyle sahne sırasını beklerken kitap okuduğunu aktarırken, takipçilerine yeni dizisinin çekimlerinin başladığını da müjdeleşmiş oldu!

Deniz Çakır, yeni dizisinden müjdeli haberi de verdi! 7

Yönetmenliğini Ömür Atay’ın yaptığı ve senaryosunu Sırma Yanık’ın yazdığı dizide ayrıca Tolga Güleç, Ertuğrul Postoğlu, Serkay Tütüncü, İlayda Alişan, Asena Tuğal, Deniz Işın da rol alıyor.

Deniz Çakır, Masumiyet dizisinde Bahar isimli bir kadını oynayacak. Partneri Timur’u ise Tolga Güleç oynuyor. İlayda Alişan da çiftin kızları Aylin’i oynuyor.