Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner, 48 bölüm oynadığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde o sahneyi unutamıyor!

Aslıhan Güner, 48 bölüm oynadığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde o sahneyi unutamıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Cumartesi akşamları Show TV’de yayınlanan sevilen komedi dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, bu hafta 48. bölümüyle ekranlara gelecek. Dizide İsmail Demirci ile birlikte başrolde oynayan Aslıhan Güner, çekilen tüm bölümler içinde kendisini her izlediğinde çok etkileyen bir sahneyi sosyal medyadan paylaştı.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Yıldız karakterine hayat veren Aslıhan Güner, dizi ile birlikte daha büyük bir hayran kitlesine sahip oldu. Oyuncu, daha önce rol aldığı dizilerden sonra ismini herkesin aklına bu diziyle kazıttı adeta.

Kariyerinde de muhtemelen önemli bir yer tutacak olan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisiyle birlikte imajını da değiştiren ve kızıl saçlarıyla da ekranda izleyicinin beğendiği bir görüntü çizen oyuncu, başarılı performansıyla da çok beğeniliyor.

Ordu’da yapılan çekimlerden bol bol fotoğraflar ve videolar yayınlayarak takipçilerini de mutlu eden oyuncu, doğallığı ve samimi kişiliğiyle de beğeni kazanıyor.

İsmail Demirci ile iyi bir ekran uyumu yakalayan Aslıhan Güner, partneriyle de iyi arkadaş olduklarını her fırsatta gösterirken, dizinin diğer oyuncuları ve ekibiyle de adeta bir aile gibi olduklarını gösteriyor.

Aslıhan Güner, son olarak yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti. Oyuncu, bu hafta 48. bölümü yayınlanacak dizide, bu kadar bölüm arasında en çok ilk bölümdeki bir sahneyi hala unutamadığını, kendisini her izlediğinde çok etkilediğini anlattı.

Sahneyi oynamadan önce okuduğunda da çok etkilendiğini ifade eden Aslıhan Güner, aşağıdaki paylaşımı yaptı…

Aslıhan Güner, 48 bölüm oynadığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde o sahneyi unutamıyor! 7

Aslıhan Güner, henüz dizinin ilk günlerindeki bu sahneden çok etkilendiğini anlatarak 1. bölümün sonu ve 2. bölümün başındaki bu sahneyi takipçileriyle de paylaşmış…