Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisinden beklenmeyen ayrılık! Başrollerden biri gidiyor!

Mucize Doktor dizisinden beklenmeyen ayrılık! Başrollerden biri gidiyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan Mucize Doktor dizisinden bir oyuncunun ayrıldığı haberleri şaşırttı! İkinci sezonuyla da büyük ilgi gören dizinin başrollerinden bir ismin bir kaç bölüm sonra veda edeceği haberi şaşkınlıkla karşılandı!

Mf Yapım imzalı sevilen diziyle ilgili yaşanan bu gelişme, gündeme bomba gibi düştü. Dizinin ilk başından beri Mucize Doktor’da oynayan Reha Özcan ayrılıyor! Adil Erinç karakterine hayat veren Reha Özcan’ın ayrılık haberini, Gazeteci Birsen Altuntaş sosyal medya hesabında paylaştı.

Beklenmeyen bu ayrılığın nedeni anlaşılamazken, önümüzdeki haftalarda Adil karakterinin diziye veda edeceği öğrenildi. Usta oyuncunun Şubat ayının ilk haftasında da sette olacağı ve son bölümünü çekeceği belirtiliyor!

Dizide Taner Ölmez’in canlandırdığı otizmli doktor Ali Vefa’nın ailesini kaybetmesinden sonra onu yetiştiren ve her zaman arkasını kollayan Adil Hoca gidiyor!

Mucize Doktor dizisinden beklenmeyen ayrılık! Başrollerden biri gidiyor! 7

Reha Özcan, Bizim Hikaye dizisinin ardından bambaşka bir karakterle ekranlara geliyordu. Usta oyuncu, izleyici tarafından da çok sevilen bir rolde yer alıyordu.

Dizideki tüm dengeleri değiştirecek bu ayrılık kararının oyuncunun isteğiyle mi yoksa yapım tarafından mı istendiği bilinmiyor!

Bu arada reytingleri beklenenin altında olan ve geçtiğimiz sezonki ilgiyi bulamayan Mucize Doktor dizisinde oyuncuların giderek azaltıldığı görülmekte.

Daha önce Kıvılcım’ı oynayan Özge Özder’in ve sonrasında da yeni sezonda katılan Seda Bakan’ın bir anda ayrılması da çok şaşırtmıştı.

Bu kez Reha Özcan’ın ayrılığı da dizideki bu ayrılıkların belirli bir nedenle yapıldığını gösteriyordu. Reytingleri düşük olan dizideki oyuncu kadrosunun bilinçli olarak azaltılması yoluna gidildiği kulislerde konuşuluyor…