Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in İbrahim Çelikkol’un eşi ile yazışmalarındaki ayrıntı!

Demet Özdemir’in İbrahim Çelikkol’un eşi ile yazışmalarındaki ayrıntı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü oyuncular Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol, şu sıralar TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle ekranda. Başrolde yer alan ikili, partner olarak da izleyiciler tarafından ekrana çok yakıştırılmakta. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol, sette abi kardeş ilişkisi içinde ve birbirlerine olan sevgilerini de her fırsatta dile getiriyorlar.

1982 doğumlu olan İbrahim Çelikkol, meslekte de daha deneyimli bir isim olarak kendisinden 10 yaş küçük Demet Özdemir’e hem mesleki anlamda deneyimleriyle katkı sağlıyor, hem de adeta kol kanat gererek abilik yapıyor.

Demet Özdemir, Çelikkol ile tanışmadan önce de onu takip ettiğini ve çok başarılı bulduğunu, bir projede birlikte oynamayı istediğini de ifade etmişti bir röportajında. Benzer bir durumu İbrahim Çelikkol da yine bir röportajda dillendirmişti.

Sonunda iki başarılı isim bir araya geldi ve şu anda karşılıklı ekranda oynama fırsatını elde ettiler. Kamera arkasında ise yine dostluk ön planda. Bu arada zaman zaman İbrahim Çelikkol’un eşi Mihre Çelikkol da seti ziyarete geliyor.

Demet Özdemir ve Mihre Çelikkol arasında da bir dostluk bağı kurulduğu yapılan paylaşımlarda görülmekteydi. Mimar olan Mihre Çelikkol, İbrahim Çelikkol ile 2017 yılında evlendi ve oğulları Ali de 2019 yılı Aralık ayında dünyaya gelmişti.

Mutlu evlilikleri ile dikkat çeken çiftin, gözlerden uzak sade yaşamları zaman zaman sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla da görülmekte.

Demet Özdemir de aileden sayılıyor artık. Oyuncu, yaptığı bir sosyal medya paylaşımıyla, İbrahim Çelikkol’un eşi ile samimiyetlerini de ortaya koydu…

Mihre Çelikkol’un da Demet Özdemir’e olan sevgisi de bir takipçisinden gelen soruyu yanıtlamasıyla anlaşılıyor..

İşte o paylaşım:

blank