Ana sayfa Sosyal Medya Cansu Dere’den Eda Ece’yi kıskandıracak paylaşım!

Cansu Dere’den Eda Ece’yi kıskandıracak paylaşım!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Cansu Dere, şu sıralar Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisi ile gündemde. Oyuncu, uzun süre ara verdiği dizilere yeniden döndü ve izleyenleri ekrana kilitleyen dizide Asya karakteriyle yine beğeni topluyor. Başarılı oyunculuğu ile konuşturan Cansu Dere, sosyal medyadan da zaman zaman kamera arkası pozlar paylaşıyor.

Dizideki oyuncu arkadaşlarıyla çekilen fotoğraflarının yanı sıra kendi pozlarını da paylaşmakta. Cansu Dere’nin son paylaşımında ise dikkat çeken bir detay vardı.

Sadakatsiz dizisinin yönetmeni Neslihan Yeşilyurt çekmişti aşağıdaki fotoğrafı. Cansu Dere, daha önce de Yeşilyurt ile çekilen fotoğraflarını paylaşmış ve yönetmenle olan samimiyetini de ortaya koymuştu.

Cansu Dere, bu kez Yeşilyurt’un gözünden kendisinin kamera arkasındaki bir halini paylaştı. Yeşilyurt, kalp de bırakmış fotoğrafa. Oyuncu, sahne sırasının gelmesini beklerken objektife böyle poz veriyor …

Cansu Dere'den Eda Ece'yi kıskandıracak paylaşım! 8

Neslihan Yeşilyurt, son dönemin başarılı işlerine imza atan bir isim. Bir önceki projesi ise Yasak Elma idi. 3 sezon boyunca Yasak Elma’yı yöneten Neslihan Yeşilyurt, dizinin başarısında büyük pay sahibi olan bir isim.

Bu kez Med Yapım, Yasak Elma gibi yine kendi projesi olan Sadakatsiz dizisini çekmesinde karar kılmıştı yönetmenin. Başarılı yönetmen, Sadakatsiz gibi iddialı bir projeyi de üst sıralara taşıdı.

Cansu Dere ve Neslihan Yeşilyurt’un samimi iletişimleri, Yasak Elma dizisinde iken Eda Ece ve Şevval Sam ile kurduğu samimiyette anlaşılan.

Eda Ece, her fırsatta çok özlediğini söylediği Neslihan Yeşilyurt’a mesajlar gönderiyor insagram’dan. Zaman zaman da ziyaret ediyor sette.

Haberin başlığında tabii ki nazire yapıyoruz ama Eda Ece ile Neslihan Yeşilyurt’un yakınlıklarını da aşağıdaki fotoğraflarında görebilirsiniz. Kamera arkasındaki bu dostluk, günlük hayatlarına da taşınmış. Zaman zaman Eda Ece ve Şevval Sam ile bir araya geliyor ünlü yönetmen.

Cansu Dere'den Eda Ece'yi kıskandıracak paylaşım! 9