Ana sayfa Dizi Haberleri İşte Barış Arduç ve Gökçe Bahadır’ı buluşturan yeni diziden yeni bir müjde!

İşte Barış Arduç ve Gökçe Bahadır’ı buluşturan yeni diziden yeni bir müjde!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – İki ünlü isim Barış Arduç ve Gökçe Bahadır, sürpriz bir dizide buluşuyor. İki oyuncunun uyumları merak konusuyken, çekimleri kısa bir süre önce başlayan diziden son durumu da Barış Arduç paylaştı. Bahadır ve Arduç’u buluşturan ve henüz ismi Kulüp olarak anılan dizi, kadrosuyla da göz dolduruyor.

Şimdiden merak konusu olan diziyle birlikte, uzun zamandır hiç bir projede yer almayan Gökçe Bahadır da setlere dönmüş olacak. Oyuncu, Menajerimi Ara dizisine sezon başında bir bölüm konuk oyuncu olarak gelmişti ancak Ufak Tefek Cinayetler dizisinin ardından başka bir projede rol almamıştı.

Barış Arduç ise Kuzgun dizisi erken final yapınca, yeni sezonda Çukur dizisine ters köşe bir karakter olan Arık Böke Erdenet olarak gelmiş ve bir kaç bölüm sonra da karakterin ölmesiyle ayrılmıştı.

İki oyuncuyu buluşturan kod adı Kulüp dizisi, Netflix’te yayınlanacak. Dizide Arduç ve Bahadır’ın yanı sıra güçlü oyunculuklarıyla rol aldıkları her yapımda kendilerinden söz ettiren Fırat Tanış ve Salih Bademci de rol alıyor. İki oyuncu ayrıca İstanbullu Gelin dizisinde de birlikte kamera karşısına geçmişlerdi. Bu arada yine oyunculuğuyla konuşturan bir başka isim Metin Akdülger de kadroda yer alıyor.

O3 Medya’nın Netflix için çektiği Kulüp dizisinin yönetmenliğini, en son İstanbullu Gelin dizisinin de yönetmenliğini yapan Zeynep Günay Tan üstleniyor. Barış Arduç’un taksici İsmet isimli bir kişiyi oynayacağı kısa bir süre önce gündeme gelmişti.

Arduç, verdiği bir röportajda, dizinin çalışmalarının başladığını ama henüz kendisinin dahil olmadığını, Şubat’ın ilk haftası sete giderek çekimlere başlayacağını belirtmişti.

Oyuncu, bu açıklamasından kısa bir süre sonra da aşağıdaki paylaşımı yaparak sette olduğunu müjdeledi. Arkasında dizinin ışık ekibinin set öncesi çalışma yaptıkları görülüyor oyuncunun.

blank

Bu arada diziyle ilgili sorulara “Heyecanlıyız, güzel olacağını düşünüyoruz, hazırlandık, iyi hazırlandık” şeklinde ilk yorumunu da yapan oyuncu, televizyondaki reyting kaygısı nedeniyle dijitalde yer almayı mı tercih ettiği şeklindeki soruya da “Dijitalden daha ziyade konuyu çok sevmemiz, böyle bir hikayenin içinde olma telaşımız var. O yüzden bu işin içindeyim” açıklamasını yapmıştı.