Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Biricik, Kırmızı Oda’ya veda paylaşımıyla hem duygulandırdı, hem de komik pasta ile güldürdü!

Burcu Biricik, Kırmızı Oda’ya veda paylaşımıyla hem duygulandırdı, hem de komik pasta ile güldürdü!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Burcu Biricik, bir süredir tv8’de yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde Boncuk karakteri ile ekranlara geliyordu. Biricik, Kuzgun dizisinin ardından bambaşka bir rolle bir kaç haftadır izleyenleri yine ekrana kilitledi. Oyunculuğuyla Boncuk karakterini herkese sevdiren ve yüreğini sızlatan Burcu Biricik, karakterin hikayesinin bitmesiyle birlikte diziden ayrıldı.

Geçtiğimiz hafta ekrana gelen bölümde, üzerinde gelinliği ile sokağa fırlayan ve hayalindeki aşkı Can’a doğru koştuğunu sanan Boncuk’a araba çarpmıştı. Boncuk’un öldüğü sanılırken bu hafta yeniden ortaya çıktı.

Kaza sonrasında kolu kırılan Boncuk, hastaneye yatırılmış ve tedavi görmeye başlamıştı. Boncuk’u ziyarete gelen Doktor Hanım, onun iyileşmeye başlamasına sevinirken, Hollanda’ya döndüğünde de meslek edinmek için kurslara gitmesi telkininde bulundu.

Boncuk, tahmin edildiği gibi izleyicinin içini acıtan bir sonla veda etmedi. Yaşadığı hayat ile hayal arasındaki ayrımı artık daha net gören ve gerçeklerle yüzleşebilen bir kişiye dönüşmeye başladı Boncuk. İzleyici, karakterin gidişinden üzülse de iyileşmesinden memnun veda etti Boncuk’a.

Bu arada Burcu Biricik de dizinin yayını ile birlikte instagram sayfasından bir veda yazısı kaleme aldı. Yönetmen Cem Karcı, Binnur Kaya ve dizide kocası Sadık’ı oynayan Onur Bilge ile fotoğraflarını paylaşan oyuncunun elindeki pasta ise görenleri gülümsetti.

Burcu Biricik, Kırmızı Oda'ya veda paylaşımıyla hem duygulandırdı, hem de komik pasta ile güldürdü! 11

Pastadaki figürleri görenler, ironiyi de hemen anladı. Malum Boncuk’un uzun süre peşini bırakmayan ermişler, pasta süslemesinde kullanılmıştı. Sadık’ın bir fotoğrafı ve gelinlikle duran Boncuk ile Can da unutulmamış pastaya süs olarak eklenmişti.

Burcu Biricik, Kırmızı Oda'ya veda paylaşımıyla hem duygulandırdı, hem de komik pasta ile güldürdü! 12

Burcu Biricik, veda yazısında “Benim canım Boncuk’um, sen hep yanı başımda, sağımda solumda duracaksın. Seni hayatta yalnız bırakmam artık ve diğer bütün canım Boncuk kadınlarım. Bilin ki hiç biriniz, hiç birimiz yalnız değiliz. Bizi sevgi kurtaracak” notunu ekleyen oyuncu, Doktor Hanım’ı oynayan Binnur Kaya’ya “Her şey için iyi ki ah iyi ki” notunu düşerken, dedeleri de unutmadı ve tüm ekibe de teşekkürleriyle aşağıdaki notu paylaştı…

Burcu Biricik, Kırmızı Oda'ya veda paylaşımıyla hem duygulandırdı, hem de komik pasta ile güldürdü! 13

Burcu Biricik, instagram story’den de şu paylaşımlarla veda etti…

Burcu Biricik, Kırmızı Oda'ya veda paylaşımıyla hem duygulandırdı, hem de komik pasta ile güldürdü! 14

Burcu Biricik, Kırmızı Oda'ya veda paylaşımıyla hem duygulandırdı, hem de komik pasta ile güldürdü! 15