Ana sayfa Dizi Haberleri “Gülten hep içimdeydi!” Selin Genç, Bir Zamanlar Çukurova’nın Gülten’i ile benzerliğini anlattı

“Gülten hep içimdeydi!” Selin Genç, Bir Zamanlar Çukurova’nın Gülten’i ile benzerliğini anlattı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv’de Perşembe akşamları yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi, ekranın sevilen dizileri arasında yer almaya devam ediyor. Yeni sezonda iki başrol Vahide Perçin ve Uğur Güneş’in ayrılığının ardından yeni karakterlerin katılımıyla süren dizide, konağın hizmetçisi Gülten de izleyicinin gönlünde ayrı bir yer tutuyor.

Bir süre Yılmaz’a olan aşkından olmadık işlere de kalkışsa, hep adaletli, iyi niyetli bir kişilik olarak sevildi. Gururlu bir kadın olan Gülten, masum halleriyle de izleyenlerin sevdiği bir karakter.

Gülten’i oynayan isim ise Selin Genç. Oyuncunun aslında ilk deneyimi Bir Zamanlar Çukurova dizisi. 1994 doğumlu olan Selin Genç, Dilek Sabancı Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nü bitirir bitirmez deneme çekimlerine gittiği diziye Gülten karakteriyle dahil olmuş.

"Gülten hep içimdeydi!" Selin Genç, Bir Zamanlar Çukurova'nın Gülten'i ile benzerliğini anlattı 7

Genç oyuncu, tv100 kameralarına verdiği röportajda, Gülten ile arasında benzerlik olup olmadığı sorusuna “Bence o karakter de benim içimdeydi. İçimdeki kadınlardan biriydi. Masumane tarafı biraz çocukluğuma bakmamı sağladı” yanıtını veriyor.

Aynı zamanda hep 70’lerin kadını olmayı çok istediğini de anlatan oyuncu, “Giyim tarzları, yaşam standartları, insani ilişkiler, değerler bunların hepsi beni büyülerdi. Hep bir dönem işinde olmak istemiştim oyuncu olmaya karar verdikten sonra da. Birazcık da o dönemin büyüsüne kapılmak, kıyafetler, aksan, bunların hepsi bambaşka bir kadını yaratma heyecanı ile ortaya çıktı” ifadesini kullanıyor.

Selin Genç’in tv100’deki röportajını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…