Ana sayfa Dizi Haberleri Payitaht Abdülhamid dizisini izleyenlere kötü haber! Bitiyor!

Payitaht Abdülhamid dizisini izleyenlere kötü haber! Bitiyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 5 sezondur yayınlanan ve Cuma akşamları ekrana gelen TRT1’in dönem dizisi Payitaht Abdülhamid, kemikleşmiş izleyicisi ile yayınını sürdürüyor. Diziyi sevenler için ise gelen bir haber üzebilir! Başrolünde Bülent İnal’ın yer aldığı dizinin bir sezon daha ekranda olmasını bekleyenler vardı ama bu ihtimalin olmadığı ortaya çıktı!

5.sezonuyla da izleyenlerin merakla takip ettikleri bir yapım olan Payitaht Abdülhamid dizisi, bu sezon sonunda ekrana veda etmeye hazırlanıyor. Es Film imzalı diziyle ilgili olarak gelen kulis bilgisi, yeni sezonda olmayacağını gösteriyor.

Dizinin 6. sezonunu bekleyenleri hüsrana uğratacak bilgiyi Gazeteci Birsen Altuntaş twitter hesabından paylaştı. Es Film imzalı Payitaht Abdülhamid dizisi, bu sezon sonunda ekrana veda edecek!

Payitaht Abdülhamid dizisini izleyenlere kötü haber! Bitiyor! 7

Bu hafta 141. bölümü yayınlanacak dizide ise yeni gelişmeler yaşanacak. İşte tüm detaylar: Selim Paşa ismini yeniden duyan Abdülhamid, hadiselerin ardındaki sırları bir kez daha çözmeye çalışır. Sultanın İstanbul’a davet ettiği hukukçu Martin Efendi öldürülür. Cinayetin detayını öğrenen Abdülhamid’i bir sürpriz beklemektedir.

Saliha Aliye’nin gerçek yüzünü ortaya çıkartacağını zannederken Aliye’nin tuzağına düşer. Naime’nin gelini olacağına inan Sabuha soluğu sarayda alır. İstediğini elde eden Aliye için artık tek engel ablası Fatma’dır.

Bülent İnal’ın başrolünde yer aldığı Payitaht Abdülhamid, yeni bölümüyle 5 Mart Cuma saat 20:00’de, TRT1’de