Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece’den mesaj var! Koronaya yakalanmıştı, durumu nasıl, ne zaman sete dönecek? İşte yanıtı…

Eda Ece’den mesaj var! Koronaya yakalanmıştı, durumu nasıl, ne zaman sete dönecek? İşte yanıtı…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisinde oynadığı Yıldız karakteri ile ekranlara gelen başarılı oyuncu Eda Ece, bir süredir koronavirüs nedeniyle istirahat ediyordu. Oyuncunun geçtiğimiz hafta koronaya yakalandığı ortaya çıkmış ve tedavi süreci başlamıştı. Karantinaya giren Eda Ece, normalde sıklıkla kullandığı sosyal medyadan 4-5 gün hiç bir paylaşım yapmadı. Bir iki gündür paylaşımlar yapıyor ama ilk kez hastalığı ile ilgili konuştu.

Oyuncunun evinde olduğu, dinlendiği ve tedavisinin de iyiye gittiği öğrenildi. Yasak Elma’nın Pazartesi akşamı ekrana gelen 100. bölüm çekimleri sırasında koronaya yakalanan Eda Ece’nin sahneleri de bölümden çıkartılmıştı.

Eda Ece, instagram’dan bugün yaşadığı süreçle ilgili bilgi verdi. İlk 7 günün çok zor geçtiğini anlatan oyuncu, şimdi daha iyi olduğu aktardı.

Bu arada 101. bölümde yine yer alması beklenen oyuncunun yeniden sete döneceği haberi de duyulmuştu. Eda Ece de çekimlere yakın zamanda başlayacağını belirtti mesajında.

Eda Ece'den mesaj var! Koronaya yakalanmıştı, durumu nasıl, ne zaman sete dönecek? İşte yanıtı... 10

Yarın karantinadan çıkacağını duyuran oyuncu, son karara göre restaurant, kafe gibi yerlerin açılması konusunda da endişesini dile getirdi. Oyuncu, takipçilerine dikkatli olmaları ve hijjen-mesafe kuralına uymaları uyarısını bir kez daha tekrarlarken, en çok güldüğü filmin afişini paylaşarak instagram’da aşağıdaki postu yayınladı…

Eda Ece, mesajında şunları yazdı:

“Herkese merhaba! Haberlerden duyduğunuz üzere maalesef ben de covid geçiriyorum. Yarın karantinamın son günü. Şu anda iyiyim. Hastalığın 1-7 günü hiç de iyi değildim. Şu an çevremde hala bir sürü hasta insan var, ülkemizde canıyla uğraşan bir sürü insan var, restoranların açılmış olması gibi şeylere inanamıyorum. Bazı sektörlerin çok etkilendiğini de biliyorum ama nasıl olacak endişeliyim. Lüften ama lütfen kendinize çok dikkat edin. Maskenizi takın, ellerinizi yıkayın, kimseyle temasa girmeyin. Tekrar sete döneceğim için biraz panik içindeyim. Kalabalıkta çalışan herkese dikkat edin diyorum. Neyse, hastalığım boyunca tek güldüğüm an bu filmi izlediğim andı. O kadar çok seviyorum ve gülüyorum ki yıllar sonra iyne beni mutlu etti. Gülmek bu hayattaki en güzel şey. Hepiniz sağlığınıza dikkat edin lütfen. Aramalar ve mesajlar için de teşekkür ederim. Bu kadar sevildiğimi bilmiyordum. Ben de sizi çok seviyorum.”

 

Eda Ece'den mesaj var! Koronaya yakalanmıştı, durumu nasıl, ne zaman sete dönecek? İşte yanıtı... 11

Eda Ece'den mesaj var! Koronaya yakalanmıştı, durumu nasıl, ne zaman sete dönecek? İşte yanıtı... 12

Oyuncu, bir başka paylaşımı ile de corona ile mücadelede büyük bir emek veren sağlık çalışanlarına da böyle teşekkür etti…

Eda Ece'den mesaj var! Koronaya yakalanmıştı, durumu nasıl, ne zaman sete dönecek? İşte yanıtı... 13