Ana sayfa Sosyal Medya Ezgi Mola’dan Naci’ye veda: Unutama beni!

Ezgi Mola’dan Naci’ye veda: Unutama beni!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Masumlar Apartmanı dizisi, dün akşam 27. bölümüyle ekranlara geldi. Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın rol aldığı dizide bir ayrılık yaşandı. Dizide Tansel Öngel’in oynadığı Naci karakteri gitti.

Ezgi Mola’nın hayat verdiği Safiye, Naci’nin arkasından tren istasyonuna gitmiş ve İnci’nin de yardımıyla tren kalkmadan onu bulmaya çalışmıştı. Trenin gitmesiyle birlikte büyük hüzün yaşayan Safiye, bir anda trenden inmiş ve arkasında duran Naci’yi gördü.

Han’ın kendisine kızdığı için gittiğini düşünen Safiye, durumun böyle olmadığını söyleyen Naci’nin kızı için gittiğini söylemesi üzerine büyük üzüntü yaşadı.

Naci, daha sonra yazdığı bir mektubu posta kutusuna atmak isterken Safiye onu merdivenlerde gördü. Gitmediğini görünce sevinse de Naci, gitmekte kararlıydı. Öleceğini, hasta olduğunu, onu terketmediğini anlattığı mektubu vermek istedi Safiye’ye.

Ezgi Mola'dan Naci'ye veda: Unutama beni! 9

Safiye, evde ailesiyle de yaşadığı gerginlik sonrasında Naci’ye patladı. Mektubu alıp yırttı. Naci, gerçeği anlatamadan Safiye, onun gitmesini istedi.

Tansel Öngel, aslında Naci karakteri için 13 bölüm olarak dizi ile anlaşmıştı. Ancak hikaye sevilince karakterin hikayesi de uzatıldı.

Dizide Naci gitti ama kulis bilgilerine göre dönme ihtimali var! Yine de bir süre dizide olmayacağı yayınlanan son bölümle birlikte ortaya çıktı.

Naci ve Safiye’nin görüntülerinin üzerine ‘Unutama Beni’ şarkısının çalması da izleyenleri hüzünlendiren sahneler oldu. Ezgi Mola, Naci’ye ve Tansel Öngel’e vedasını da dizideki o sahneden bir fotoğraf ve şarkının sözleriyle yaptı.

“Sen de unutma beni, unutama beni Tanselcim” sözleriyle oyuncuya veda etti.

Ezgi Mola'dan Naci'ye veda: Unutama beni! 10

Ezgi Mola'dan Naci'ye veda: Unutama beni! 11