Ana sayfa Dizi Haberleri Nur Fettahoğlu, yeni dizisi Kağıt Ev’den ilk set pozlarını paylaştı

Nur Fettahoğlu, yeni dizisi Kağıt Ev’den ilk set pozlarını paylaştı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Nur Fettahoğlu, ekranlara en son Babil dizisi ile gelmişti. Star TVde yayınlanan dizi, 20. bölümde final yapmıştı. Oyuncu bu kez yine aynı kanalın Kağıt Ev isimli iddialı dizisiyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Bu kez Erdal Beşikçioğlu ile başrolde oynayacak.

İki güçlü oyuncunun başrolünde olduğu dizinin yayın tarihi henüz belli değil. Çekimleri ise kısa bir süre önce başladı. Hikayesi ve oyuncularıyla dikkat çeken yapımda, Nur Fettahoğlu’nun kızı rolünde ise Doğduğun Ev Kaderindir’de Dilara’yı oynayan Helin Kandemir var.

Dikkat çeken projenin çekimlerinden ilk pozlar da Nur Fettahoğlu ve Helin Kandemir’den geldi. Yönetmenliğini Şenol Sönmez’in yaptığı dizi, şimdiden merak konusu oldu.

Nur Fettahoğlu, dizinin yönetmeni ile verdiği pozda, yıllar önce 2007 yılında da birlikte çalıştıklarına vurgu yaptı. Aradan geçen 14 yılın ardından yeniden buluşmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ediyor.

Nur Fettahoğlu, yeni dizisi Kağıt Ev'den ilk set pozlarını paylaştı 8

Dizinin setinden bir başka fotoğrafı da Helin Kandemir paylaştı. Nur Fettahoğlu da set ekibinin arkada çalıştığı ve yönetmenin de yer aldığı pozu repost etti.

Nur Fettahoğlu, yeni dizisi Kağıt Ev'den ilk set pozlarını paylaştı 9

SÜRÜKLEYİCİ HİKAYE

‘Kağıt Ev’, sürükleyici hikayesi ile herkesi ekran başına kilitleyecek. Erdal Beşikçioğlu, Ceza Hukuku Profesörü ve Olay Yeri Uzmanı Cihan Fırtına’yı, Nur Fettahoğlu ise başarılı Avukat Aylin Fırtına’yı canlandıracak. Cihan ve Aylin Fırtına, oğulları Mert (19), büyük kızları Cemre (16) ve küçük kızları Melisa (7) ile; mutluluk ve refah içinde, imrenilecek bir hayat yaşamaktadır. Kariyerleri, evleri, hayatları…

Kısacası çizdikleri aile tablosu mükemmeldir. Ama bu mükemmel hayatları tek bir yanlış anlama ile darmadağın olur. Onlar hem çocuklarını hem de ailelerini korumak için her şeyi göze almak zorundadırlar.