Ana sayfa Sosyal Medya Ah Nerede dizisinde Nil Keser yıldızını parlatıyor!

Ah Nerede dizisinde Nil Keser yıldızını parlatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Ah Nerede isimli dizinin ikinci bölümü de geride kaldı ve izleyicilerin diziye olan ilgisinin biraz daha arttığını söyleyebiliriz. 1975 yılında çekilen Ah Nerede isimli filmin dizi versiyonu olarak öne çıkan projede Nil Keser ile Oktay Çubuk ikilisi başrolde yer alıyor.

Gülşen Bubikoğlu ile Tarık Akan’ın yıllar önce bir araya gelmesini sağlayan Ah Nerede filminin dizi versiyonu dikkat çeken bir proje oldu. Özellikle de Nil Keser’in performansı beklentilerin de ötesine geçti.

1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Nil Keser, 2014 yılından bu yana setlerde yer alıyor. Kırgın Çiçekler isimli dizideki Defne karakteri ile akıllara yazılan oyuncu, Ah Nerede dizisinde de kadın başrol olarak iyi bir seçim olduğunu sergilediği performans ile ortaya koyuyor.

Menajerimi Ara dizisine konuk olarak katılan, Duran isimli dijital dizide Dilan karakterini canlandıran Nil Keser, Star TV’nin yaz dönemindeki en iddialı projesinin başrolü olarak da güçlü bir çıkış yaptı. Oyunculuğu ile de yeteneklerini kanıtlamaya devam eden Nil Keser, Oktay Çubuk ile de iyi bir dizi çifti olarak anılıyor.

Ah Nerede dizisinde Nil Keser yıldızını parlatıyor! 7

Sosyal medyada genç oyuncuya desteği her geçen gün arttığını ve yıldızının da parladığını söylemek yanlış olmayacaktır.

Güzelliği ile de dikkat çeken Nil Keser, dram projelerine iyi uyum sağlıyor. Her rolü ile tecrübesini biraz daha artıran genç oyuncu adına Ah Nerede dizisinin iyi bir sınav olduğunu söyleyebiliriz.

Dizi hayranları Oktay Çubuk ile Nil Keser’i birbirine çok yakıştırdıklarını belirten yorumlarla sosyal medyada birçok paylaşım yaptı.

“Nil Keser’i diziye çok yakıştırdım. Rolünü gayet iyi üstleniyor. Oyunculuk performansı ile beni etkilemeyi başardı” diye yorum yapan izleyiciler, sosyal medyada genç oyuncunun öne çıkmasını sağlıyor.

Nil Keser’in güzelliğine de vurgu yapan birçok izleyici, geleceğinin parlak olduğu yönünde değerlendirmelerde bulunuyor.

Ah Nerede dizisinin reytingleri çok iyi değil ve projenin geleceği noktasında bu durum bir karamsarlık oluşturabilir. Ancak hikayenin iyi gittiğini ve eğlenceli bir yapım olduğunu da söylemek gerekiyor.

15 Temmuz Cuma günü Ah Nerede dizisinin üçüncü bölümü ekrana gelmeyecek. Star TV’de yapılan duyuruda üçüncü bölümün 22 Temmuz Cuma akşamı yayınlanacağı belirtildi.