Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Sevinç’in iki büyük dizi talihsizliği üst üste geldi!

Burak Sevinç’in iki büyük dizi talihsizliği üst üste geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burak Sevinç, 2022 yılında iki dizisi içinde iki önemli talihsizlik yaşadı. İlk olarak geçen yıl çekimleri tamamlanan Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli isimli TRT1 dizisiyle izleyicilerin karşısına çıkan oyuncu, Molla Numan’ın Hacı Bayram-ı Veli’ye dönüşme hikayesinde yer aldı.

26 bölüm olarak planlanan ve çekimleri 7 ay süren dizi TRT1 ekranında çok büyük beklentilerle kış sezonu ortasında izleyicilerin karşısına çıktı. Ancak dizinin reytingleri çok düşük gelince, beşinci bölümden itibaren gece saatlerinde yayınlanmaya başlandı. Ardından da Ramazan ayı içerisinde gündüz saatlerinde ekrana getirilen dizide Burak Sevinç başarılı performansıyla göz doldurdu.

Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli dizisi 26 bölüm yayınlandı ama hem baştaki planının tutmaması hem de yayın saatlerinin farklılaşması nedeniyle izleyiciler tarafından istenildiği kadar ilgi çekmedi.

Burak Sevinç’in büyük beklentilerle yayına alınan ve başrolünde yer aldığı bu tarihi dizinin ardından yaz dönemi için gelen teklifler arasında İçimizdeki Ateş dizisini tercih etmesi de anlamlıydı.

Burak Sevinç'in iki büyük dizi talihsizliği üst üste geldi! 7

Perşembe akşamları yayınlanan dizi bir hukuk hikayesiydi ve Burak Sevinç’in canlandırdığı Doğan karakteri de doğruluktan şaşmayan, güçlü bir avukat ve hukuk sevdalısı olarak öne çıktı.

Burak Sevinç ise 2022 yılında çok farklı iki karakter ile ekranda yerini almasına rağmen, iki dizinin de öne çıkmaması nedeniyle bir talihsizlik yaşadı.

TRT1’d 26 bölüm süren tarihi dizinin ardından, yaz döneminde İçimizdeki Ateş ile öne çıkan Burak Sevinç her iki yapımda da izleyicilerin ilgisinin az olmasının talihsizliğini yaşadı.