Ana sayfa Sosyal Medya Bertan Asllani müziği geri plana bıraktı, adeta televizyon dizilerine sarıldı!

Bertan Asllani müziği geri plana bıraktı, adeta televizyon dizilerine sarıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bertan Asllani ismini Türkiye’de farklı işlerle duyduk… 3 Temmuz 1990’da Makedonya’nın başkenti Üsküp’te dünyaya gelen Bertan Asllani, hem müzik hem de sporla ilgilendiği çocukluk dönemlerinden sonra, ergenlik çağında kendi stüdyosunu kurarak beste yapmaya başlayan yetenekli bir isim.

Sadece müzik alanında değil, oyunculuk ve yazarlık noktasında da adımlar atan Bertan Asllani, son dönemde yer aldığı dizi projeleriyle de büyük dikkat çekiyor. Pis Yedili dizisiyle büyük dikkat çeken Bertan Asllani bir ara oyunculuğa ara verse de dönüşü çok başarılı oldu.

Son dönemde Öğrenci Evi ve Etkileyici isimli dijital dizilerin yanı sıra Akrep ve Evlilik Hakkında Her Şey isimli televizyon dizilerinde de Bertan Asllani’nin iyi bir oyunculuk sergilediğini gördük.

Bertan Asllani müziği geri plana bıraktı, adeta televizyon dizilerine sarıldı! 7

Akrep dizisindeki Efe karakteri ile çok konuşulan, Evlilik Hakkında Her Şey’de ise Yalın olarak yine başarılı bir iş ortaya koyan Bertan Asllani, kendisini yetiştirmeye ve geliştirmeye devam ediyor.

Disney Plus için çekilecek olan Atatürk projesine de adını yazdıran Bertan Asllani, üst üste birbirinden farklı yapımlarda, farklı karakterleri canlandırarak önemli tecrübeler biriktirecek.

Üst üste iki televizyon dizisinden sonra setlerde yer alma kararlılığındaki oyuncunun Gecenin Ucunda projesine katılması da hayranlarını memnun eden bir gelişme oldu.

Star TV’nin yeni sezonda en çok merak edilen dizisinde Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu ikilisi hem yapım ortağı hem de başrol olarak yer alacak. Bertan Asllani’nin yeni sezonun en gözde projelerinden birisini tercih etmesi de televizyon dizilerinden memnun olduğunu gösteriyor.

Geçen sezon Akrep, bu sezon Evlilik Hakkında Her Şey ve gelecek sezon da Gecenin Ucunda dizileri ile Bertan Asllani ismini daha çok duyacağız gibi gözüküyor.