Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Burak Özçivit’ten sürpriz proje!..

Ünlü oyuncu Burak Özçivit’ten sürpriz proje!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  3 sezondur ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisinde ‘Osman Bey’i canlandıran ünlü aktör Burak Özçivit, sosyal medya hesabından, sürpriz bir projesini hayranlarıyla paylaştı.

Burak Özçivit, NFT tabanlı blockchain girişiminde bulunarak, projenin kurucu ortağı oldu. Sınırlı sayıda üretilecek olan bu özel NFT koleksiyonu, şimdiden tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı!

Rol aldığı yapımlarla sadece Türkiye’de değil yurt dışında da pek çok hayranı bulunan Burak Özçivit, benzersiz bir projeyle NFT dünyasına adım attı.

Oyuncu paylaşımına; “Yeni Çağın adı :NFT Geleceğin yatırımı bu koleksiyonda. Başlamak için Bio’daki linke tıklayın ve ailemize katılın” yazdı.

Ünlü oyuncu Burak Özçivit'ten sürpriz proje!.. 7

Burak Özçivit’in Dubai’de yaşayan iş insanı girişimci Issa Sammak ve blockchain girişimcisi Mikail Emre Çalışkan ortaklığı ile hayata geçirdiği Kong Warriors Fight Club,  NFT dünyasına damga vurmaya hazırlanıyor.

9977 adetle sınırlı NFT koleksiyonu, NFT sahiplerine vip ayrıcalıklar sunuyor. Burak Özçivit’in kurucu ortağı olduğu bu NFT projesi aynı zamanda Kong WFC, Ethereum blok zinciri üzerinde oluşturulan bir NFT koleksiyonu.

Bu koleksiyon, her biri farklı savaşçı özelliklerine sahip 9 bin 977 adet ‘Kong’ karakterinden oluşuyor. Sınırlı sayıda üretilen bu NFT’ler koleksiyonerlerin ilgisini çekmiş durumda. Koleksiyondaki her NFT, eşsiz bir 3D karakter olma özelliğini taşıyor ve kullanıcılara VIP ayrıcalıklar sunuyor.

NFT sahipleri, dünya çapında yapılacak olan business etkinliklere ve toplantılara katılabilecek, ünlü isimlerle bir arada olma şansını elde edecek, ayrıca birçok önemli markanın da indirim fırsatlarından yararlanabilecekler. Farklı ülkelerde gerçekleşecek NFT koleksiyonunun etkinliklerine dünyaca ünlü aktörler, iş insanları ve sanat camiası davet edilecek. “Her karakter kullanıcıya özel olarak sınırlı sayıda hazırlandı.”

Oyunun beta sürümü 2023’de yayınlanacak. NFT’ler oluşturulduğunda, Kong WFC dünya çapında kampanyalar başlatacak ve büyük şehirlerde etkinlikler düzenleyecek. Ardından 3D avatarların oluşturulmasına başlanacak. 9 bin 977 Kong’un her biri, Kong WFC oyununa dahil edilecek. Oyunun beta sürümünün 2023’ün ikinci çeyreğinde piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Oyun resmi olarak açıldığında, Kong turnuvasının büyük savaşı başlayacak. Turnuvanın galibi, benzersiz King of the Kongs Legendary NFT’nin yanı sıra sürpriz hediye ve ayrıcalıklar da kazanacak. Kong WFC, dijital dünyanın yanı sıra gerçek dünyayı da önemsiyor. Bu nedenle NFT satışlarının yüzde 5’i küresel ısınmayı, insan refahını ve daha fazlasını desteklemek için güvenilir çevre ve insani yardım kuruluşlarıyla sivil toplum kuruluşlarına bağışlanacak.