Ana sayfa Dizi Haberleri Kör Nokta dizisi, Osman Sınav projelerini bekleyenleri çok şaşırtacak!

Kör Nokta dizisi, Osman Sınav projelerini bekleyenleri çok şaşırtacak!

tarafından ker_def

Osman Sınav ismi dizi hayranları için büyük anlamlar ifade ediyor. Kurtlar Vadisi gibi unutulmaz bir projenin yaratıcısı olarak bilinen Osman Sınav hem başarılı yönetmenliği hem de yapımcılığı ile adından çok konuşturdu.

Osman Sınav imzasını taşıyan projeleri özellikle takip etmeye çalışan bir kitle olduğu gerçeğini de ifade etmek gerekiyor. 1990’lı yıllardan bu yana Osman Sınav imzasını taşıyan birçok proje yayınlandı.

Süper Baba, Deli Yürek, Kurtlar Vadisi, Ekmek Teknesi, Acı Hayat bu projeler arasında unutulmaz oldu. Tabii ki bir de 2018 ile 2019 yıllarında herkesi derinden etkileyen Sen Anlat Karadeniz dizisi de fenomen yapımlar arasına katıldı.

Bu projelerin dışında birçok yapımda da ismi bulunan Osman Sınav, son dönemde yapımcısı olduğu Yalnız Kurt isimli proje ile dikkatleri çekmişti.

Yeni sezonda ise Kör Nokta isimli yeni dizi ile Osman Sınav imzasını yine atv ekranında görebileceksiniz.

“Yaralandığın yer, senin kör noktandır” sloganı ile yeni sezona hazırlanan Kör Nokta isimli dizinin başrollerinde Rabia Soytürk ile, İsmail Ege Şaşmaz bulunuyor. İkilinin birbirine yakıştığını yayınlanan ilk fragmanda görebilirsiniz.