Ana sayfa Dizi Haberleri Disney Plus’ın ödüllü yönetmen Emin Alper’le çekeceği film için bomba iki ismin adı geçiyor!

Disney Plus’ın ödüllü yönetmen Emin Alper’le çekeceği film için bomba iki ismin adı geçiyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Disney Plus, Türkiye’nin en başarılı yönetmenlerinden Emin Alper’le dizi çekmeye hazırlanıyor. Adının Arayış olacağı belirtilen dizi için bomba gibi iki oyuncunun adı anılıyor.

14 Haziran’da Türkiye’deki yayınına başlayan Disney Plus, çok iddialı yapımları arka arkaya sıralamaya devam ediyor. Dijital platformun önümüzdeki günlerde ödüllü yönetmen Emin Alper’le bir dizi çekeceği belirtiliyor. Dizinin adı Arayış olacak.

Dizinin konusuyla ilgili henüz bir bilgi yok. Ancak başrol oyuncuları için çok iddialı iki oyuncunun adı geçiyor. Buna göre dizinin başrolleri için Aslı Enver ve İlker Kaleli ile görüşülüyor. İddiaya göre oyuncular görüşmelerinde bir hayli ilerledi ve anlaşma yapmak üzereler.

Disney Plus’ın ödüllü yönetmen Emin Alper’le çekeceği film için bomba iki ismin adı geçiyor! 7

Hem Aslı Enver hem de İlker Kaleli uzun süredir setlerden uzakta. Oyuncu, son olarak Netflix için çekilen ve başrolünü Kaan Urgancıoğlu ile paylaştığı Sen Yaşamaya Bak isimli film ile gündeme gelen Aslı Enver, Star TV’de yayınlanan Babil dizisinde rol almıştı. Başarılı oyuncu Babil dizisinden bu yana herhangi bir projede yer almadı.

İlker Kaleli de, ekrana en son Fox TV’de yayınlanan Öğretmen dizisiyle gelmişti. Ancak dizi reyting savaşına yenik düşerek çok kısa ömürlü olmuştu. Başarılı oyuncu Netflix’te yayınlanan yabancı dizi The Serpent’da da yan rollerden biri olarak yer almıştı.

Yönetmen Emin Alper ise hem yurt içinde hem de yurt dışında başarılarıyla biliniyor. 47 yaşındaki yönetmen Tepenin Ardı ve Abluka isimli filmleriyle yurt dışında birçok ödüle layık görüldü. Emin Alper en son, başrollerinde Ekin Koç ve Selahattin Paşalı’nın başrollerinde yer aldığı Kurak Günler isimli filmiyle Cannes Film Festivali’ne katılmıştı.