Ana sayfa Sosyal Medya Erkan Kolçak Köstendil ile evli olan Cansu Tosun, çocukları için setlere ara verse de yeni markası ile konuşturacak!

Erkan Kolçak Köstendil ile evli olan Cansu Tosun, çocukları için setlere ara verse de yeni markası ile konuşturacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sanat dünyasının mutlu çiftlerinden olan Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil, 2018 yılında hayatlarını birleştirmişti. Evlendikten iki yıl sonra da anne baba olan çift, oğulları Marsel’i 2020 yılının Temmuz ayında kucaklarına almışlardı.

Cansu Tosun, hamile kalmadan önce TRT’nin Mehmetçik Kut-ül Amare dizisinde oynadı en son. Oğulları Marsel’in doğumundan sonra ekrana dönmedi ama eşi Erkan Kolçak Köstendil’in dijital mini dizisi Konuşma’da oynadı. Ayrıca bir X-Box oyununun kısa filminde rol alan ve son olarak da Almanya-Avusturya ortak yapımı ‘Die Toten vom Bodensee’ dizisinin yeni sezonuna konuk oyuncu olarak katılan Cansu Tosun, uzun süreli ve yerli bir yapımda rol almıyor şu sıralar.

Oğulları Marsel’in 2 yaşına girmesi ile birlikte Cansu Tosun, bir başka alanda yer almak için çalışmalara başladı. Oyunculuğunun yanı sıra bir marka yaratarak tasarım alanına da el atan Cansu Tosun, ISLANDY isimli kendi markası ile iş kadını ünvanını almaya hazırlanıyor!

Tosun’un ‘fark yaratan ve tabuları yıkan tasarımlar’ olarak nitelenen kıyafet tasarımlarıyla birlikte, oyunculuktaki yeteneğini bu kez bambaşka bir alanda göstermeye hazırlandığı öğrenildi.

Cansu Tosun, uzun araştırmalar yaptıktan sonrasında adım attığı projede, marka oluşturmak için iyi bir ekip ve doğru zamanlamayı hedefleyerek yol aldığını anlatıyor. Tosun,  “Bu kadar önem verdiğim bir proje alanında çok başarılı ve doğru isimlerle çalıştım. Çok keyifli oldu bizim için’’ açıklamasını yapmakta.

Erkan Kolçak Köstendil ile evli olan Cansu Tosun, çocukları için setlere ara verse de yeni markası ile konuşturacak! 8

Yeni markası için son derece heyecanlı olan Cansu Tosun, en büyük destekçisinin de eşi Erkan Kolçak Köstendil olduğunu belirtiyor. Cansu Tosun’un yeni markasının reklam filmini de eşi Erkan Kolçak Köstendil yönetmekte. Birlikte yeni bir marka ile bambaşka bir iş kolunda buluşan oyuncu çiftin  uyumu, markanın reklamlarına da yansımakta.

Erkan Kolçak Köstendil ile evli olan Cansu Tosun, çocukları için setlere ara verse de yeni markası ile konuşturacak! 9

Lansmanı 18 Temmuz’da gerçekleşecek olan ISLANDY markası Amsterdam’da bulunan Devi Clothes mağazası ile Türkiye’de sevilen alışveriş mecralarından shopigo.com aracılığıyla satışa sunulacak.