Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kız Kardeş dizisinin üç kız kardeşi yaz tatilinde de birbirinden ayrılamıyor!..

Üç Kız Kardeş dizisinin üç kız kardeşi yaz tatilinde de birbirinden ayrılamıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezon Kanal D’de yayınlanan ve reyting rekoru kıran Üç Kız Kardeş dizisinin yeni sezonda da başarıyla ekran yolculuğuna devam etmesi bekleniyor.

İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan ve çekimleri Ayvalık’ta yapılan dizi sezona geç girmiş ancak büyük bir başarı elde etmişti. Haziran ayında yayınlanan 16. bölümüyle sezon finali yapan Üç Kız Kardeş’in yeni bölümleri heyecanla bekleniyor.

İclal Aydın, Reha Özcan, Almila Ada, Berker Güven, Özgü Kaya ve Melisa Berberoğlu’nun başrolünde yer aldığı dizi,  yayınlandığı günlerde tüm rakiplerinin önüne geçerek ilk sırada yer almayı da başardı.

Bu başarıda şüphesiz hikayenin ve oyuncuların uyumlu birlikteliğinin de önemi büyük. Hikayede, üç kız kardeş olan ‘Dönüş’, ‘Derya’ ve ‘Türkan’ adlı karakterlere hayat veren Özgü Kaya, Almila Ada ve Melis Berberoğlu set dışında da çok iyi anlaşıyorlar.

Üç Kız Kardeş dizisinin üç kız kardeşi yaz tatilinde de birbirinden ayrılamıyor!.. 8

Geçtiğimiz günlerde buluşan üçlü bu anları sosyal medyadan da paylaştı. Özgü Kaya, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu’nu uzun bir aradan sonra yeniden beraber gören hayranları bu fotoğraf kareleri karşısında mest oldu.

Üç Kız Kardeş dizisinin üç kız kardeşi yaz tatilinde de birbirinden ayrılamıyor!.. 9

Yaz tatilinde de birbirinden ayrılamayan üç ünlü isim, objektife birbirinden eğlenceli pozlar vererek sosyal medyada hayranlarıyla paylaştılar.

Öte yandan Üç Kız Kardeş dizisinin yurt dışına satışları da başarılı bir şekilde devam ediyor. 2. sezonu merakla beklenen dizi, yeni bölümleriyle Eylül sonu ya da Ekim ayının başında Kanal D ekranlarında olacak.