Ana sayfa Dizi Haberleri Cesur oyuncu Hazar Ergüçlü tercihini yine dijitalden yana kullandı!

Cesur oyuncu Hazar Ergüçlü tercihini yine dijitalden yana kullandı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hazar Ergüçlü yeni neslin başarılı oyuncularından biri. Canlandırdığı her rolün altından başarıyla kalkan Ergüçlü, kariyerinde yükselen bir grafik sergiliyor. En son dijital platformda yayınlanan bir diziyle hayranlarının karşısına çıkan Ergüçlü, tercihini yine dijitalden yana kullandı.

İlk olarak Kuzey Güney dizisiyle dikkatleri üzerine çeken ve Medcezir dizisinde canlandırdığı Eylül karakteriyle kariyerinin ilk çıkışını yapan Hazar Ergüçlü, bugüne kadar hep başarısıyla gündeme eldi. Yetenekli oyuncu en son Alev Alev dizisiyle ulusal kanalda ekrana geldi. Alev Alev dizisiyle başarı grafiğini yükselten oyuncu ardından tercihini sinema ve dijital platformdan yana kullandı.

Hazar Ergüçlü bir süre önce BluTV’de yayınlanan Saklı isimli dizinin başrollerinden biri olarak izleyiciyle buluştu. Ergüçlü bu dizideki cesur sahneleriyle oyunculukta sınırlarının bulunmadığını herkese göstermiş oldu.

Cesur oyuncu Hazar Ergüçlü tercihini yine dijitalden yana kullandı! 54

Hazar Ergüçlü’nün Erkan Kolçak Köstendil’le başrolünü paylaştığı Gönül isimli film de 10 Ağustos’ta Netflix’te yayınlanacak. Yönetmenliğini ve senaristliğini Soner Caner’in üstlendiği Gönül filminin kadrosunda ayrıca Bülent Emin Yarar, Ali Seçkiner Alici, Selim Bayraktar, Şevval Sam, Asiye Dinçsoy, Nazmi Kırık, Ferit Kaya gibi usta isimle yer alıyor.

Başarılı oyuncu bir sonraki projesinde yine dijital platformu tercih etti. Ergüçlü, yurt dışında büyük bir ilgi ile izlenen Love Snack isimli dizinin Türkiye uyarlaması Sadece Arkadaşız’da başrolü Kubilay Aka ile paylaşıyor. Dizinin çekimlerine kısa süre önce başlandı.

Yönetmenliğini Emre Erdoğdu senaristliğini ise Zeynep Koçak yapacağı dizide Hazar Ergüçlü ve Kubilay Aka, ortak paylaştıkları evin sahibi olabilmek için doğru eş adayını bulmaya çalışacaklar. Sadece Arkadaşız dizisi Exxen’de yayınlanacak.