Ana sayfa Sosyal Medya Gül Masalı’nın Gonca’sı Gülper Özdemir dizideki karakteriyle nasıl aynı kaderi paylaştı?

Gül Masalı’nın Gonca’sı Gülper Özdemir dizideki karakteriyle nasıl aynı kaderi paylaştı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz sezonunda ATV ekranlarında her hafta izleyicisiyle buluşan Gül Masalı dizisinin başrol yuncusu Gülper Özdemir, Şamdan Plus Dergisi’nin yeni sayısı için objektif karşısına geçti.

Almanya’nın Frankfurt şehrinde doğan oyuncu Gülper Özdemir, eğitim hayatının bir kısmını da burada tamamlayıp, bu eğitimi Paris’te aldığı oyunculuk eğitimiyle taçlandırdı. Eğitim hayatını Amerika’daki Truman State University’de tamamlayan güzel oyuncu, zaman içinde hem Türk hem Alman tiyatrolarında da sahne aldı. Şimdiye kadar pek çok tiyatro, sinema ve dizide farklı karakterlere hayat veren oyuncu dergiye verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Röportajdan, Gül Masalı dizisinin oyuncunun hayatında özel bir anlamı olduğu da anlaşılıyor. Senaryonun kendisine tam doğum gününde geldiğini söyleyen oyuncu,”Bunun ilginç olan tarafı ise senaryodaki benim karakterim de tam doğum gününde bir haber alıyor ve hikayesi o gün başlıyor. Isparta’ya gidiyor ve orada kalıyor. O açıdan biraz da aslında onunla aynı kaderi paylaşmış olduk” sözleriyle dikkat çekti.

Gül Masalı'nın Gonca'sı Gülper Özdemir dizideki karakteriyle nasıl aynı kaderi paylaştı? 8

Gül Masalı’nda canlandırdığı ‘Gonca’ karakterinin bir şeylerin peşinde koşması ve o yolculukta yaşadığı zorluklarla değişim yaşaması oyuncuyu karaktere yakın hissettirmiş. Öte yandan hikayenin daha çok bir kadın hikayesi olması da Gülper Özdemir’in heyecanını artırmış…

Oyuncu hayata bakışını ise şu sözlerle ifade etti; “Hayat tekdüze gitmiyor hiçbir zaman. Zaten gitmesin de, çok sıkıcı olurdu… Başlangıçlar ne kadar heyecanlı olsa da, bir o kadar da zordur bence. Çünkü yenidir. Neyle karşılaşacağını bilemezsin. Emek ve sabırla olan her şey yolunu bulur.”

Gül Masalı'nın Gonca'sı Gülper Özdemir dizideki karakteriyle nasıl aynı kaderi paylaştı? 9

Keskin davranışların kendisine göre olmadığını belirten Gülper Özdemir, “İstediğim bir şeyse, durumu düzeltebilmek için elimden geleni yaparım, sabrederim. Baktım ki kendime zarar vermeye başlıyorum, o zaman hiç düşünmeden giderim. 20’li yaşlarımda çok endişeliydim. Bunun bir faydası olmadığını öğrenmek biraz uzun sürdü. Artık geleceğe heyecanla bakıyorum. Yapılacak çok şey var. Öğrenilecek çok şey var. Hayat güzel. Yeter ki hayat sevincimizi, motivasyonumuzu kaybetmeyelim” açıklamasını yaptı.