Ana sayfa Dizi Haberleri Ortadoğu ve Afrika’da Ayça Ayşin Turan ve Alperen Duymaz fırtınası esecek!

Ortadoğu ve Afrika’da Ayça Ayşin Turan ve Alperen Duymaz fırtınası esecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zemheri dizisi iki yıl önce Show TV’de yayınlanmıştı. Başrol oyuncuları Ayça Ayşin Turan ve Alperen Duymaz o zamanlar henüz yolun başında iki genç oyuncuydu. Bu iki ismin kariyerinde büyük çıkış yapmanısını sağlayan Zemheri dizisi şimdi Ortadoğu’yu fethedecek.

Çok büyük iddialarla iki yıl önce ekrana gelen Zemheri dizisinin ömrü çok kısa sürmüştü. Türkiye’de kısa ömürlü olan dizi şimdi Ortadoğu’nun en büyük kanalı MBC’de yayınlanacak. Dubai merkezli kanal sadece Ortadoğu’da değil Kuzey Afrika’da da yayın yapıyor.

Yargı’nın senaristi Sema Ergenekon’un kaleme aldığı, Aşk-ı Memnu’nun yönetmeni Hilal Saral’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Zemheri dizisi Ay Yapım tarafından çekiliyordu. Senarist ve yönetmenin yanı sıra iki iddialı oyuncuyu, Ayça Ayşin Turan ve Alperen Duymaz’ı başrollere getiren Zemheri dizisi büyük umutlarla başlamıştı.

Ortadoğu ve Afrika’da Ayça Ayşin Turan ve Alperen Duymaz fırtınası esecek! 7

Zemheri’nin ilk bölümü Ocak 2020’de yayınlandı. Dizide Ayça Ayşin Turan ve Alperen Duymaz’a Caner Cindoruk, Hazal Filiz Küçükköse, Emir Çubukçu ve Şebnem Dönmez de eşlik ediyordu. Ancak dizinin reytingleri düşük gelince Zemheri onuncu bölümünde ekranlara veda etti. Türkiye’de ömrü kısa süren dizi şimdi Ortadoğu ve Afrikalı izleyicilerle buluşacak.

Zemheri dizisinin konusu şöyleydi: Duru güzelliği ve ışıl ışıl gülen gözleriyle herkesin dikkatini ilk bakışta çeken Firuze için öğrenimi ve ailesi her şeyden önce gelmektedir. Mimarlık Bölümü’nde okuyan 26 yaşındaki genç kızın hayatı Ayaz’la yolunun kesişmesiyle tamamen değişir. Hayatında ilk defa aşkı tadan Firuze’nin anne ve ağabeyinden kaynaklı zorlu yaşamı, babasının üzerine atılan bir suç yüzünden hapse girmesiyle daha da çetin bir hal alır.

Ayaz için hayatında en değerli varlık annesidir. Onun için her şeyi yapabilecek olan genç adam için okuduğu üniversitede karşılaştığı Firuze, bir milat olur. Ayaklarını yerden kesen bu güzel kızla, aşkı tadan Ayaz’ın hayatı yıllar sonra bir gece ansızın kapılarına dayanan babasının gelişiyle alt üst olur. Ayaz, yaşamının en zorlu kararıyla karşı karşıya kalır. Bir yanda vicdanı yani annesi diğer tarafta ise hayatının aşkı.