Ana sayfa Sosyal Medya 17 sene sonra karşılaştılar! Kerem Bürsin’e İspanya’da büyük sürpriz!

17 sene sonra karşılaştılar! Kerem Bürsin’e İspanya’da büyük sürpriz!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin çok konuşulan ismi Kerem Bürsin, şu sıralar yine İspanya’da. Oyuncu, Sen Çal Kapımı dizisiyle birlikte kariyerinde bir başka sıçrama daha yaşamakta. Dizinin yayınlandığı İspanya’da çok sevilen oyuncu, bir festival için gittiği ülkede Hollywood yıldızı gibi karşılanınca İspanyol medyasının da büyük ilgisini çekmişti.

Ardından 2. ziyaret ve sonra 3.sü geldi. Kerem Bürsin, İspanya’da konuşulan adam olarak son günlerin öne çıkan ismi. Oyuncu, ülkede bazı görüşmelerini sürdürmekte ve önümüzdeki günlerde de yepyeni ve sürpriz projelerde yer alması bekleniyor.

Bu arada İspanyolca da öğrenmeye çalışan Kerem Bürsin, ülkeye daha çok gitmeye ve orada vakit geçirmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde ülkenin ünlü komedyenlerinden birisi olan Paz Padilla’ya ait bir videoda ortaya çıkmıştı Bürsin. Bir aracın içinde olan Kerem Bürsin’e nereden geldiğini soruyordu Paz Padilla. Bu video video zincirine konuk olmasıyla birlikte ülkede yeniden gündem olan Kerem Bürsin, bu kez de bir başka sürpriz ile sosyal medyada konuşuldu.

17 sene sonra karşılaştılar! Kerem Bürsin'e İspanya'da büyük sürpriz! 7

Oyuncunun İspanya’da bindiği trende, 17 yıldır görmediği ve Hollywood oyuncusu olan eski arkadaşı Matt McGorry’yle karşılaşması gündem oldu. Bu ilginç tesadüf, McGorry’nin instagram sayfasından yaptığı paylaşımla büyük dikkat çekti.

Kerem Bürsin İspanya’ya yaptığı son ziyaretinde Madrid’den Barcelona’ya trenle gidiyor. Trende Matt McGorry ile karşılaşıyor. Bugün Hollywood’un ünlü oyuncularından biri olan McGorry, halen ABD’de gösterilmeye devam eden How to Get Away with Murder dizisiyle tanınan ünlü bir isim.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Matt McGorry (@mattmcgorry)’in paylaştığı bir gönderi

Trende Kerem Bürsin’le karşılayan McGorry, birlikte çekildikleri bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak “Madrid’den Barcelona’ya… Bu fotoğraf beni çok güldürdü. Arkadaşım Kerem Bürsin’i yıllardır görmüyordum. Birbirimizi 17 yıldır tanıyoruz ve bu ömrümüzün yarısı demek. Çok çılgınca… Seni seviyorum dostum!” notuyla bir paylaşım yaptı.

Bu sürpriz karşılaşma, Kerem Bürsin’in yeniden gündem olmasını sağladı. Ünü giderek Latin Amerika sınırlarını da aşan Bürsin ile McGorry’nin karşılaşması da çok konuşuldu.