Ana sayfa Dizi Haberleri Ve atv’nin yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’ın çifti Firuze ve Temur ilk kez göründü…

Ve atv’nin yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’ın çifti Firuze ve Temur ilk kez göründü…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Oktay Kaynarca’nın bir sezon ara vererek yeniden setlere döndüğü yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, atv ekranlarında yayınlanacak. Yeni sezonun merak edilen projelerinden birisi olan Ben Bu Cihana Sığmazam, aynı zamanda Oktay Kaynarca’nın ortak olduğu Güzel Adamlar şirketinin ilk projesi.

Kaynarca, 5 sezon rol aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin final yapmasının ardından iki arkadaşı ile birlikte yapım şirketi kurarak bu kez işin bir de arka planında rol almayı seçti. Ünlü oyuncunun başrolünü Pelin Akil ile paylaştığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin çekimleri bir süre önce başlamıştı.

Önce İstanbul’da daha sonra Özbekistan’da devam eden çekimlerden bazı fotoğraflar da sosyal medyadan paylaşılmıştı. Kaynarca’nın yer aldığı fotoğraflarda ayrıca annesine hayat veren usta oyuncu Işıl Yücesoy ile pozları da dikkat çekmişti.

Ve atv'nin yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'ın çifti Firuze ve Temur ilk kez göründü... 9

Ancak başrolü paylaştığı Pelin Akil ile setten fotoğrafı da merak konusu olmuştu. Sonunda o pozu da Pelin Akil, instagram sayfasından paylaştı. Önümüzdeki günlerde çok konuşacağımız Firuze ve Temur çifti de böylece ilk kez kendisini göstermiş oldu bu pozla…

Ve atv'nin yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'ın çifti Firuze ve Temur ilk kez göründü... 10

Pelin Akil’in “Firuze & Temur. Ben Bu Cihana Sığmazam çekiminden” notunu düştüğü fotoğrafta, dizi için iki oyuncunun imajı görülüyor. Dizinin konusuyla ilgili henüz bir bilgi yok. İzleyiciler için merak da giderek artıyor. Bu arada Kaynarca’nın dizide Cezayir, kendisinin de Firuze karakterini oynayacağı biliniyordu. Temur ismini kullanması, dizide bir başka ilginç durumu mu işaret ediyor, yoksa Cezayir, karakterin lakabı mı şimdiden bu konu kafaları karıştırdı bu paylaşımla birlikte…

Ve atv'nin yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'ın çifti Firuze ve Temur ilk kez göründü... 11

Oktay Kaynarca, aynı zamanda baş rolünde olduğu yeni dizisinin oyuncu kadrosunu da bizzat kendisi oluşturdu. Onur Tan’ın hem yapım ortağı hem de yönetmen olarak yer aldığı projenin güçlü oyuncu kadrosu ve canlandıracakları karakterler ise şöyle: Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan (Leyla), Pelin Akil (Firuze), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Hakan Karahan (Dumrul), Erkan Sever (Orhan), Ragıp Savaş (Atakan), Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas), Eren Vurdem (Azamet), Aslı Sevi (Azade), Kerem Kupacı (Ethem), Ziya Kürküt (Bekir), Pelin Uluksar (Süheyla), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), Değer Alp (Canan), Başak Kıvılcım Ertanoğlu (Zühre), Burcu Binici (Meltem), Ömer Kurt (Kerim), Mert Kırlak (George Bagnall), Ahmet Yıldırım (Cafer), Tanıl Yöntem (Canberk), Doruk Öztürk (Şamil), Osman Albayrak (Beyler Divanı Azer), Melisa Duru Ünal (Mercan), Aylar Melayeva (Sevim), Hanbey Oğuzhan Çoban (Besim) ve Işıl Yücesoy (Gülendam).

Yeni dizinin konusuyla ilgili hala bir açıklama yapılmadı. Çekimlere İstanbul’da başlayan ekip halen Özbekistan’da çalışmalara devam ediyor. Dizi için dünya tarihinde 16 devlete başkentlik yapmış olan Semerkand ve Buhara’da çekimler yapılacak.