Ana sayfa Dizi Haberleri 2 Ekim reyting sonuçlarında Ufak Tefek Cinayetler’den kimse bu kadar kötüsünü beklemiyordu

2 Ekim reyting sonuçlarında Ufak Tefek Cinayetler’den kimse bu kadar kötüsünü beklemiyordu

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

2 Ekim Salı akşamı izleyicilerle buluşan Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 35. yeni bölümü ilgiyle takip edildi. Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil, Tülin Özen, Ferit Aktuğ gibi iddialı isimlerin buluştuğu dizinin yeni sezondaki görünümü dikkat çekici…

2 EKİM SONUÇLARI

Ufak Tefek Cinayetler dizisi ise AB grubunda 6.33 reyting ve 16.28 izlenme payı ile 4. sırada yer alabildi. Tüm kişiler kategorisinde ise dizi 3.85 reyting ve 10.15 izlenme payı ile 9. sırada kendisine yer bulabildi.

25 EYLÜL SONUÇLARI

Dizinin geçen hafta ekrana gelen 34. bölümü tüm kişilerde 4.98 reyting ve 13.4 izlenme payı ile 4. olmuştu. AB grubunda ise 7.41 reyting ve 19.46 izlenme payı ile 3. sırada yer almıştı.

18 EYLÜL SONUÇLARI

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni sezon başlangıcı ise müthiş olmuştu. Tüm kişilerde 5.71 reyting ve 16.57 izlenme payı ile birinci olan dizi, AB grubunda ise 7.48 reyting ve 21.87 izlenme payı ile yine ilk sıradaydı.

KADIN GELDİ, UFAK TEFEK CİNAYETLER DÜŞTÜ

Kadın dizisinin yeni sezona başlamasının en çok da Ufak Tefek Cinayetler dizisini etkilediği görüldü.

Yeni sezonda 3 bölümü ekrana gelen dizi geçen hafta bir düşüş sergilemişti ama çok keskin bir düşüş değildi.

2 Ekim tarihinde ise Kadın dizisinin başlamasıyla birlikte Ufak Tefek Cinayetler özellikle tüm kişiler kategorisinde ciddi bir düşüşe imza attı.

Sonuç olarak; Star Tv’nin dizisi yeni sezon performansının 3 haftalık görünümün bir düşüşe işaret ediyor. Tüm kişilerde ciddi bir kayıp var. AB grubundaki düşüş ise sınırlı kaldı.

Dizinin yeni karakterleri Kerim Adil Sağlam ve Emre Çelen, bir hayli ilgi görmüştü. Ancak Kadın dizisinin başlaması ile birlikte Ufak Tefek Cinayetler’in SOS vermeye başladığı da görülüyor.