Ana sayfa Sosyal Medya 20 yıllık ayrılık Aşkın Tarifi dizisiyle son buldu!

20 yıllık ayrılık Aşkın Tarifi dizisiyle son buldu!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Aşkın Tarifi dizisinde genç isimler olduğu kadar tecrübeli oyuncular da rol alıyor. Bu isimlerden ikisi Yasemin Baştan ile Cem Davran.

İki ünlü oyuncu diziye Sultan ile Hazım karakterleri ile renk katan kararken, bundan 20 yıl önce de aynı projede yer aldıklarını biliyor musunuz? Aradan geçen 20 yılın ardından iki ünlünün buluşması keyifli oldu. İki oyuncu Kanal D ekranında 20 yıl önce yayınlanan Aşk Meydan Savaşı isimli projede ilk kez buluşmuştu. Yine aynı ekranda bu sefer Aşkın Tarifi dizisinde ikinci buluşma 20 yıl sonra gerçekleşti.

Milliyet gazetesine konuşan ikili, yeniden buluşmuş olmaktan dolayı çok memnun. Cem Davran “Hediye gibi oldu” diye konuştu. Davran, şunları anlattı: “Yaseminciğim ile 20 yıl önce yine Kanal D’de ekrana gelen ‘Aşk Meydan Savaşı’ dizisinde çalışmıştık. Onca yıl sonra olgunluk zamanlarımızda hediye gibi bir şey oldu bize Sultan ve Hazım’ın cümlesinde buluşmak. Aradaki zamanda kişisel iletişimimiz hep oldu, birbirimizin hikayesine mümkün olduğu kadar yakın durduk zaten, lakin bir de karşılıklı oynamak var ya; samimi söylüyorum enfes bir şey. Hiç abartısız bana göre jenerasyonunun en yetenekli aktrislerinden biri Yasemin.”

20 yıllık ayrılık Aşkın Tarifi dizisiyle son buldu! 3

Yasemin Baştan ise, “Cem ile çalışmanın tatlı bir hafifliği ve kolaylığı vardır” ifadesini kullandı. Baştan, şu açıklamayı yaptı: “Cem çok severek ve zevkle çalıştığım nefis bir oyuncudur. Onunla çalışmanın tatlı bir hafifliği ve kolaylığı vardır. Şanslıyım. Diğer arkadaşlarımın hiçbiriyle daha önce aynı projede bulunmamış olsam da çok güzel bir uyum yakaladık. İyi ki yollarımız kesişmiş, hepsini tanıdığım ve çalışıyor olduğum için mutluyum.”

Dizinin setinde her şeyin yolunda olduğunu ve izleyicilerden gelen dönüşlerin de ekibi çok mutlu ettiğini iki tecrübeli ismin açıklamalarından anlayabilirsiniz. Cem Davran: “Özlediğimiz lezzetleri barındıran sıcacık bir hikaye”; özetle bu kıvamda yorumlar geliyor. Yaz döneminin sevilen işi olması elbette heyecan verici. Toplumumuzun ‘Aşkın Tarifi’ masalındaki kokuya, dokuya ihtiyacı olduğunu da düşünüyorum. Dilerim yaz heyecanı diğer mevsimlere de sirayet eder” açıklamasında bulundu.

20 yıllık ayrılık Aşkın Tarifi dizisiyle son buldu! 4

Seyircilere teşekkür eden Yasemin Baştan ise, “Aldığımız bütün tepkiler çok olumlu. Samimi ve özenli bir proje olduğu konusundaki yorumlar hepimizi çok mutlu ediyor. Seyircimize teşekkür ederiz” diye konuştu.