Ana sayfa Dizi Haberleri 2018-2019 sezonunda hangi diziler devam edecek? Bu sezon hangi diziler final yapacak?

2018-2019 sezonunda hangi diziler devam edecek? Bu sezon hangi diziler final yapacak?

tarafından ker_def

EN ÇOK SEYREDİLEN DİZİLERİN DURUMU

2018-2019 sezonunda hangi diziler devam edecek? Bu sezon hangi diziler final yapacak? 9

DİRİLİŞ ERTUĞRUL (TRT1)

TRT1’in sevilen dizisi Haziran ayında sezon finali yapacak ve 10 Aralık 2014 başlayan dizi Eylül ayında 5 sezona girecek. Engin Altan Düzyatan’ın başrolde oynadığı dizi Haziran ayında sezon finali yapacak ve Eylül ayında kaldığı yerden devam edecektir. Dizinin yeni kadın başrol oyuncusu Oya Unustası olmuş.

2018-2019 sezonunda hangi diziler devam edecek? Bu sezon hangi diziler final yapacak? 10

SEN ANLAT KARADENİZ (ATV)

Haftanın dizilerin liderliğini Diriliş ile atbaşı sürdüren Sen Anlat Karadeniz 2.sezonun banko dizilerinden. Ulaş Tuna Astepe dizide Deli Tahir olarak ün yaptı. Son bölümde Nefes (İrem Helvacıoğlu) ile evlendi ve Nefes karısı oldu. Saniye Hanım gibi ters bir kaynana ile geçinmek zor. Nefes’in evin küçük gelini olarak işi zor. Ancak onu ilk gelini Asiye (Öykü Gürman) diş gösterebiliyor. Mehmet Ali Nuroğlu (Vedat), Sinan Tuzcu (Mustafa Kaleli) gibi güçlü kadrosu olan dizinin yapımcısı Osman Sınav işini bilen adam, bu gidişe 3.sezonu da görebilir.

2018-2019 sezonunda hangi diziler devam edecek? Bu sezon hangi diziler final yapacak? 11

KADIN (FOX)

Başrollerini Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk oynadığı dizi beklenmedik şekilde tutuldu. Haftanın dizileri arasında 3.sırada yer almayı başarıyor. Orjinali Japon dizisi çok kısaydı ama bizim uyarlama Kadın Eylülde devam edeceğini tahmin ediyorum.

(analizin devamı için sonraki sayfa linkine tıklayınız)