Ana sayfa Dizi Haberleri 2018-2019 sezonunda hangi diziler devam edecek? Bu sezon hangi diziler final yapacak?

2018-2019 sezonunda hangi diziler devam edecek? Bu sezon hangi diziler final yapacak?

tarafından ker_def

2018-2019 sezonunda hangi diziler devam edecek? Bu sezon hangi diziler final yapacak? 9

ARKA SOKAKLAR (KANAL D)

Yıllanmış çınar ağacına benzettiğim Arka Sokaklar dizisinin yarın akşam (11 Mayıs 2018) 480 bölümü ekranlara gelecek. Polisiye, Aksiyon, Dram, Komedi ve Macera unsurlarını bünyesinde barındıran dizi 10.sezonunu yaşıyor. Erler Film Türker İnanoğlu şayet yorulmadıysa Eylül 2018 yeni sezonda da görebiliriz. Ben sayamadım ama, 11 yada 12.sezonu olacak. Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan da dizinin kıdemlilerinden.

2018-2019 sezonunda hangi diziler devam edecek? Bu sezon hangi diziler final yapacak? 10

UFAK TEFEK CİNAYETLER (STAR TV)

Ay Yapım’ın beğenilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler Eylül ayında 2.sezon devam edecek. Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Bade İşcil ve Mert Fırat güçlü oyuncular oynuyor. Bu nedenle salı akşamları en çok izlenen dizilerden biri…

2018-2019 sezonunda hangi diziler devam edecek? Bu sezon hangi diziler final yapacak? 11

BİZİM HİKAYE (FOX TV)

Hazal Kaya uzun bir aradan sonra Amerikan dizisi Shameless’den uyarlama Bizim Hikaye tutu. Hazal Kaya-Burak Deniz ile iyi bir ikili oluşturdular. Yıllar önce Çağatay Ulusoy ile Adını Feriha Koydum dizisinde oynamışlar, bu dizi sayesinde dünya sanatçısı olmuşlardır. Reha Özcan gibi deneyimli bir oyuncunun olması komedi türüne kaçan dizide aşk 2.planda kalıyor. Filiz’in küçük kardeşleri de oldukça başarılı. Ayşen Gruda ‘Yedi Bela Aysel’ karakteri olarak izleyici karşısına çıkan Gruda 73 yaşında. Bu ay sonlarına doğru sezon finali yapacak ve 4 aylık tatilden sonra Eylül ayı içinde ekranlarımızda olacak.

Sizlere belli başlı reytingi yüksek diziler hakkında bilgiler vermeye çalıştım. Diğer diziler hakkında kısa bilgiler sunalım.

(analizin devamı için sonraki sayfa linkine tıklayınız)