Ana sayfa Dizi Haberleri 2021 yılı için atv ve Fox TV’nin iki yeni dizi sürprizi

2021 yılı için atv ve Fox TV’nin iki yeni dizi sürprizi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2020-2021 sezonunda televizyon kanalları pandemi nedeniyle izleyici kaybına tahammül göstermiyor… İyi performans gösteremeyen yapımlar final yaptırılıyor ya da gün değişikliği ile çözüm bulunmaya çalışılıyor. Fox TV, Cuma akşamları için bu sezon yeni bir dizisini daha yayına sürüyor…

Bay Yanlış yayından kaldırıldıktan sonra Çocukluk dizisi ekrana sürülmüş ve yüksek reyting beklentisi gerçekleşmeyince de 11. bölüm itibariyle bu yapıma da veda edilmişti. Fox TV’nin Cuma akşamları bir türlü şansı tutmadı ve rakiplerinin gerisinde kaldı. Kanal şimdi de yeni bir diziyi daha deneyecek. Bir süredir hazırlıkları devam eden Son Yaz dizisinin ilk bölümünü 1 Ocak Cuma akşamı saat 20.00’da Fox TV ekranında izleyebilirsiniz.

Adeta 2021 yılının ilk sürprizi olarak ortaya çıkan dizinin başrolünde; Ali Atay, Funda Eryiğit, Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan bulunuyor. Güçlü bir hikayesi bulunan dizinin çekimleri Çeşme’de devam ediyor. İzleyicileri etkileyecek bir polisiye benzeri dram dizisi göreceksiniz.

2021 yılı için atv ve Fox TV'nin iki yeni dizi sürprizi 8

atv ise 2021 yılının ilk sürprizi olarak 6 aydır üzerinde titizlikle durulan Akıncı dizisinin bu akşam saat 20.00’da izleyicilerin karşısına çıkartacak. Şükrü Özyıldız’ın modern bir kahraman görünümündeki fantastik dizi, aslında dijital platformlar için örneği çok olan bir yapım türü…

Ancak ana akım kanallar bu tür fantastik işlere hep uzak durmuştu. Atv ise büyük bir risk aldı ve 2021 yılına Akıncı dizisi ile “merhaba” diyecek.

2021 yılı için atv ve Fox TV'nin iki yeni dizi sürprizi 9

Büşrü Develi’nin de başrolünde yer aldığı Akıncı dizisinde Ağustos ayından bu yana ekip hem yoğun hem de titiz bir çalışma yürütüyor. Her detay iyi hesaplanmalı, çünkü izleyicilerin sıradan bir fantastik kahramanlık hikayesini izlemeyeceği biliniyor. Akıncı ise farklı bir hikaye ve kurgu ile gelecek ve atv için büyük bir kazanım da olabilir.