Ana sayfa Sosyal Medya Afra Saraçoğlu, aşk meselesinden koşarak kaçıyor ama akıllarda soru işaretleri hala duruyor!

Afra Saraçoğlu, aşk meselesinden koşarak kaçıyor ama akıllarda soru işaretleri hala duruyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir aşk meselesi akıllarda takılı kaldı! Geçen sezonun en iyi çıkış yapan dizisi olarak Yalı Çapkını büyük başarı kazandı. Haliyle başrolde yer alan Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ikilisi de sezonun en başarılı dizi çiftlerinden birisi olarak öne çıktı.

Yalı Çapkını dizisi cuma akşamları rakiplerine büyük farklar atarak birincilikler elde etti. Bir dönem bu üstünlüğünü Kızılcık Şerbeti dizisine kaptırsa da sezon sonuna doğru yeniden zirveyi ele getiren dizi, çok iyi bir sezon sonucunda yaz başında ara verdi. Ne olduysa da işte bu yaz başında yaşandı.

Afra Saraçoğlu, aşk meselesinden koşarak kaçıyor ama akıllarda soru işaretleri hala duruyor! 7

Dizide başrolde yer alan Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ikilisinin aşk pozları magazin basınına yansıdı. Birbirleri ile aşk yaşadıkları görüntülerle kanıtlansa da ikili daha sonra birbirinden uzaklaştı ve yan yana görüntü vermedi.

Bu aşka dışarıdan bir müdahale mi vardı?

Diziye zarar verebileceği endişesi üzerine bir aşk tam başlamadan bitmiş miydi?

Yoksa kameralardan gizli bu aşk devam mı ediyordu?

Yalı Çapkını dizisi yüzünden mi iki genç oyuncu baskı altındaydı?

Bu ve bunun gibi birçok kişinin aklında soru işaretleri belirdi. Ancak net bir durum da ortaya konulamadı.

Bu nedenle de magazin basını Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ilişkisine ne olduğunu merak ederek sorular yöneltiyor.

Afra Saraçoğlu en son katıldığı bir konserde kameralara yakalandı ve aynı soru ile karşılaştı.

“Bu zamana kadar hiç cevap vermedim. Bundan sonra da cevap vermeyeceğim” diyerek kameralardan kaçan oyuncu, aşk meselesi üzerinde durulmasından pek de memnun değil.

Peki neden? İşte bu durumun nedeni herkesin kafasını fazlasıyla karıştırmış durumda ve kabul edilebilir bir açıklama olmadan da kafa karışıklığı bitmeyecek gibi duruyor.