Ana sayfa Sosyal Medya 41 kere Maşallah… Erkan Kolçak Köstendil’in 41 günlük oğlu Marsel’i görmelisiniz…

41 kere Maşallah… Erkan Kolçak Köstendil’in 41 günlük oğlu Marsel’i görmelisiniz…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Oyuncu çift Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil, bir süredir devam eden birliktelikleri 2018 nikahla taçlandırmışlardı. İkilinin Temmuz ayında bir oğlu dünyaya geldi. Marsel ismini verdikleri minik oğullarınun 40’ı çıktı ve 41. günde babasının kucağında poz verdi. Çukur dizisinde oynayan Erkan Kolçak Köstendil, minik oğlunu kucağına alıp verdiği pozla dikkat çekti.

Oyuncu. ’41 kere Maşallah’ dedirtecek tatlılıktaki oğluyla birlikte gözlüklü bir poz vermişti. İkisi de beyaz giymiş ve Marsel’in gözlüğüyle verdiği pozdaki şirinliği, oyuncunun takipçilerini de fotoğrafı gören herkesi de gülümsetecek cinsten. Köstendil’in mutluluğu yüzünden okunurken, Marsel’in duruşu, mizacının da babasını andırdığı takipçileri tarafından yorumlarla söylenmekte.

Oğluna dünyaya gelişinin 41. gününde sosyal medyadan mesajı da veren oyuncu, “Heybebtini gizli tutman gereken konular var evladım” diyerek not düşmeyi de ihmal etmedi. Minik Marsel’in babasının kucağında sakince poz verdiği fotoğrafta baba oğulun aynı kolyeyi taktığı da gözlerden kaçmadı…

İşte Erkan Kolçak Köstendil’in görenleri gülümseten, insanın içini ısıtan o paylaşımı:

41.days???? #heybetinigizlitutmangerekenkonularvarevladım
#wewilltakeamaşallah
#oğlummarsel

41 kere Maşallah... Erkan Kolçak Köstendil'in 41 günlük oğlu Marsel'i görmelisiniz... 7