Ana sayfa Dizi Haberleri 50 M2 dizisinin Engin Öztürk ve Aybüke Pusat için özel bir anlamı var!

50 M2 dizisinin Engin Öztürk ve Aybüke Pusat için özel bir anlamı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 50 M2 isimli Netflix dizisinin ilk sezonu izleyicilerle buluştu. Dizinin senaryosunu yazan Burak Aksak ile birlikte başrol oyuncuları Engin Öztürk ile Aybüke Pusat, Onedio’nun youtube kanalına konuk oldu. İzleyicilerden gelen soruları yanıtlayan 3’lü dikkat çeken açıklamalar yaptı.

190 ülkede izlenen bir platformda ilk kez Hakan Muhafız dizisi ile yer aldığını hatırlatan Engin Öztürk, bunun çok güzel bir şey olduğunu hatta çocukluk hayali olduğunu ifade etti. Hollywood filmlerinin etkisinden bahseden Öztürk, “190 ülkeden herhangi birinde bir tane çocuğun yaptığımız işi izlerken bu hissiyata kapılacak olması çok acayip geliyor bana” dedi.

50 M2 dizisinde Dilara karakterine hayat veren Aybüke Pusat da çok gururlu ve mutlu olduğunu belirtti. Pusat, karakterlerin yolculuklarının çok hoşuna gittiğine değindi. Oyuncu, “Başladıkları yer ve 8. bölümün sonunda vardıkları yer, benim için hayat değiştiriciydi, dertleri çok gerçekti. O yüzden bu işin içinde olmak istedim, o yüzden sevdim” dedi.

50 M2 dizisinin Engin Öztürk ve Aybüke Pusat için özel bir anlamı var! 7

Engin Öztürk, dizinin senaryosunu çok sevdiğini, kısa ve basit olduğunu ifade etti. Çıkan sonucun nasıl bir şey olabileceğini bilmediğini ifade eden oyuncu, “Senaryosunu okurken çok güldüm, çektikten sonra o kadar da gülünecek yerlerinin değil dramasının yüksek olduğunu gördüm. Sette de bu yüzden eğlendim” diye konuştu.

50 M2 dizisinin senaryosunu yazan Burak Aksak, neden Engin Öztürk ile Aybüke Pusat’ın başrolde seçildiği konusundaki soru üzerine, iki ismi de televizyondan tanıdığını belirtti ve “Yaptıkları işleri görüyordum. Sonrası için söyleyecek olursam, iyi ki Aybüke ve Engin diyebiliyorum” dedi.

Kentsel dönüşüm üzerine daha önce Bana Masal Anlatma filminde de detaylar sunan Burak Aksak’a aynı durumun 50 M2 dizisinde de yer aldığı ve bunun özel bir nedeni olup olmadığı soruldu. Aksak, “Aslında kentsel dönüşüm değil, tamamen bir dönüşüm hikayesi. Gölge karakterini takip ediyoruz, onunla birlikte bir mahalleye giriyoruz. Gölge’nin temas ettiği diğer karakterler de bir değişim içinde. Her zaman ile değişiyor ve dönüşüyor, onu vermek istedik” şeklinde konuştu.

190 ülkede yayınlanan 50 M2 dizisi son günlerde Netflix izleyicileri tarafından en çok konuşulan yapımlardan birisi oldu. Engin Öztürk, Aybüke Pusat ve Burak Aksak’ın izleyicilerin sorularına verdikleri yanıtları aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz.