Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir ve 50 M2 ile gündemde olan Engin Öztürk’ün en sevdiği yaşı!

Doğduğun Ev Kaderindir ve 50 M2 ile gündemde olan Engin Öztürk’ün en sevdiği yaşı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 50 M2 isimli Netflix dizisinin ilk sezonu izleyicilerle buluştu. Dizinin senaryosunu yazan Burak Aksak ile birlikte başrol oyuncuları Engin Öztürk ile Aybüke Pusat, Onedio’nun youtube kanalına konuk oldu. İzleyicilerden gelen soruları yanıtlayan 3’lü dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Engin Öztürk, kendisi hakkında pek de bilinmeyen yönleri sorulunca, “Birkaç takıntım var. Totem diyelim onlara, ne olduğunu çok da söylemek istemediğim” dedi. Aybüke Pusat ise sabahları çok mutsuz uyandığı itirafını yaptı. Burak Aksak ise sabahları güne saat 6’da başladığını belirtti.

“Sonsuza kadar yaşlanmayacak olsanız, hangi yaşta kalmayı tercih edersiniz?” şeklindeki soruyu yanıtlayan Engin Öztürk, 34 yaşında olduğunu ve bu yaşını da çok sevdiğini dile getirdi. Oyuncu, “Bazı şeyler daha zevk alır şeyler hale geldi, bazı şeylerden sıyrıldım, sadece sevdiklerimi yapmaya odaklandığım bir yaş haline geldi. Sevdim ben bu yaşı” dedi.

25 yaşında olan Aybüke Pusat ise “Henüz çok yaşama şansı olmadı. Hayatta daha belirli bir yaşa erişemedim ama benim 19 yaşım çok güzeldi. Ben 19 yaşını çok sevmiştim, ömür boyu sıkıcı olabilir ama… Seyahatle geçti” dedi.

35 yaşında olan Burak Aksak ise 10 yıl geriye gitti ve o dönemde en cahil, aptal dönemini geçirdiğini, cahil cesaretine sahip olduğunu ifade etti.

Leyla İle Mecnun dizisinin öncesine denk gelen ve o dönemleri da kapsayan 25 ve sonrasındaki birkaç yıl hakkında Aksak, “En de atarlı giderli dönemimdi. Çok iyiydi yani. O dönem yaptıklarım, bana hissettirdikleri çok iyiydi. Duygu olarak 25 olmayı sonsuza kadar isterdim” ifadelerini kullandı.