Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’nın Ümit’i Hande Soral, sosyal medyada seksi pozlarıyla olay yarattı!

Bir Zamanlar Çukurova’nın Ümit’i Hande Soral, sosyal medyada seksi pozlarıyla olay yarattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle perşembe akşamları buluşmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Ümit karakterine hayat veren ünlü oyuncu Hande Soral, 2 aydır Adana’da ekip ile birlikte yer alıyor. Adana’yı çok sevdiğini söyleyen oyuncu, kilo almamak için ise yemek konusuna özellikle dikkat ettiğini röportajında söylemişti.

Eşi İsmail Demirci’nin Ordu’da Kuzey Yıldızı setinde olmasının ardından Hande Soral da ülkenin bu sefer Güney ucundaki Adana’ya giderek yeni dizisine başlamıştı. Biri Kuzey, diğer ise Güney olmak üzere Türkiye’nin iki farklı ucunda çalışmak durumunda kalan çift, zaman zaman fırsat yaratarak İstanbul’da buluşabiliyor.

Sosyal medyada paylaşımları ile dikkat çeken Hande Soral, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Ümit karakteri ile ortalığı fazlasıyla karıştırmaya devam ederken, instagram üzerinden ise seksi pozlarıyla hayranlarını mest ediyor.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Ümit'i Hande Soral, sosyal medyada seksi pozlarıyla olay yarattı! 8

Kırmızılar içinde alımlı pozları ile güzelliğini ortaya koyan ünlü oyuncu, “Love” ifadesini yazdı ve eşi İsmail Demirci de aynı şekilde yanıt verdi. Bensu Soral ise ablasının bu haline ateş emojisi paylaşarak yanıtladı.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Ümit'i Hande Soral, sosyal medyada seksi pozlarıyla olay yarattı! 9

Takipçilerinden birçok beğeni ve iltifatlar alan Hande Soral’a birçok ünlü isim de emojilerle destek sundu. “Yıkılıyor ortalık” diye yorum bırakan takipçiler ise ünlü oyuncunun güzelliği ile göz kamaştırdığını ifade ettiler.