Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Küçük Gün Işığı dizisinde her şey güzel giderken, bir konu can sıkmaya başladı!

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde her şey güzel giderken, bir konu can sıkmaya başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında pazartesi akşamları yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı dizisi, sezon başından bu yana istikrarlı bir şekilde ilerliyor. Hem hikayesi sürekli genişleyen ve izleyenleri kendisine tutuklu hale getiren bir yapım hem de reytingleri hep ortalamanın çok üzerinde gerçekleşti.

Berk Oktay ile Seray Kaya ikilisinin çok iyi bir partnerlik süreci yürütmelerinin yanı sıra hem Ümran hem de Dila karakterlerinin hikayeye kattıkları heyecan da senaristlerin başarısı olarak kabul ediliyor. Dizide Tuğçe Açıkgöz’ün Dila karakterinde çok iyi bir performans ortaya koyması sürpriz oldu. Ancak Ümran olarak izlediğimiz Esra Dermancıoğlu her zamanki gibi yine rolünün hakkını fazlasıyla veriyor.

Senaristin konuları fazla uzatmadan bir neticeye bağlayan tavrı ile dizinin akışı izleyicileri tatmin ediyor. Ancak bir konu var ki, atv’nin en büyük sıkıntılarından birisi yine kendini belli etti. Dizinin 18. bölümü AB grubunda ortalamanın çok altında reyting ile 11. olabildi.

atv dizilerinin AB grubundaki eğitim düzeyi yüksek kitleye ulaşma sıkıntısı Bir Küçük Gün Işığı dizisinde de kendisini gösteriyor. Üniversite mezunu, yüksek gelirli ve nitelikli çoğunluk olarak tanımlanan AB kategorisinde dizinin oranları ortalamanın çok altında gerçekleşiyor. Alım gücü yüksek olan bu kitle, reklam verenlerin de en çok dikkat ettiği kesim oluyor.

Genel izleyici kitlesini oluşturan tüm kişiler kategorisinde dizinin 18. bölümü beşincilik elde etti ve reytingler ortalamanın bir hayli üzerinde gerçekleşti.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin ortalama izleyiciler arasında popüler olmasına rağmen, eğitim düzeyi yüksek izleyiciler arasında git gide düşen izlenme oranları ile önemli bir sıkıntı kendisini rakamlarla gösteriyor.