Ana sayfa Sinema 7. Koğuştaki Mucize filmi vizyona girmeden rekor kırdı!

7. Koğuştaki Mucize filmi vizyona girmeden rekor kırdı!

tarafından ker_def

11 Ekim’de vizyona girmeye hazırlanan, başrolünde Aras Bulut İynemli’nin yer aldığı, yönetmen koltuğunda ise Mehmet Ada Öztekin’in oturduğu ‘7. Koğuştaki Mucize’ filmi, gösterimine günler kala önemli bir rekora imza attı. Film, Box Office’te son dönemlerin fragmanı en çok izlenen işi olarak adını yazdırdı.

Lanistar Media ve Motion Content Group’un yapımcılığını üstlendiği, 11 Ekim’de sinemaseverlerle buluşacak olan ‘7. Koğuştaki Mucize’ filmi, yayınlanan ilk tanıtımından itibaren merak uyandırdı. Sosyal medyadan çok fazla yorum alan filmin fragmanı ise bir rekor kırdı.

Başrolünde Aras Bulut İynemli’nin olduğu, yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin’in oturduğu, senaryosunu ise Kubilay Tat’ın yazdığı filmin duygu yüklü fragmanı, sinema filmleri veritabanı sitesi Box Office’te yaklaşık 4 milyon görüntülenmeyle son dönemlerin en çok izlenen tanıtımı unvanına sahip oldu. Nisa Sofiya Aksongur, İlker Aksum, Mesut Akusta, Yıldıray Şahinler, Yurdaer Okur, Sarp Akkaya, Deniz Baysal, Deniz Celiloğlu ve Celile Toyon gibi isimlerden oluşan kalabalık oyuncu kadrosuna sahip film hem baba kız hikayesi hem de adalet mücadelesiyle seyircilerin hafızasından yıllarca çıkmayacak.

‘7. Koğuştaki Mucize’, 11 Ekim’de sinemalarda…