Ana sayfa Dizi Haberleri Onur Tuna daha ne desin? “Olumsuz yorumlar beni mutlu ediyor”

Onur Tuna daha ne desin? “Olumsuz yorumlar beni mutlu ediyor”

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Onur Tuna, son noktayı koydu! Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Mucize Doktor dizisinde Ferman karakterine hayat veren ünlü oyuncu Onur Tuna, güzel bir ekip ile iyi bir iş yaptıklarını belirtti.

Fox TV’nin yeni sezon buluşmasında muhabirlerin sorularını yanıtlayan Onur Tuna, yine Fox TV ailesi içinde olmaktan duyduğu mutluluğu belirtti.

Onur Tuna, “Güzel gidiyor, güzel bir ekiple çalışıyoruz. İyi gidiyor iş. Çok profesyonel bir ekip birbiri ile buluştu, o yüzden bir sıkıntı çıkmadı. Çok iyi çalışıyoruz, eğlenerek çalışıyoruz. Güzel de bir iş çıkıyor diye düşünüyoruz. Sıkıntı yok ne ekipte, ne bizde…” açıklamasında bulundu.

Dizinin toplumda güzel duygular uyandırmasını arzu ettiklerine değinen Tuna, bunu sağlamak için de ellerinden geleni yaptıklarını vurguladı.

Onur Tuna’ya en çok da sosyal medyadaki Doktor Ferman’a yönelik tepkilerin kendisini rahatsız edip etmediği soruldu.

Onur Tuna daha ne desin? "Olumsuz yorumlar beni mutlu ediyor" 7

Bilindiği üzere ünlü oyuncu dizide; otoriter ve karşısındaki kişi ile empati yapmayan, savant sendromlu asistanı Ali Vefa’ya kötü davranan, yanında çalışanlar baskı uygulayan bir karakteri canlandırıyor.

Onur Tuna bu soruya verdiği yanıt ile konuyu da adeta kapattı.

Tuna, “Olumsuz olanların hepsi oynadığım karakter ile alakalı. Bunlar bana mutluluk veriyor. Bir şeyi oynuyorsanız mutlaka içinde bir kontrast yaratmak zorundasınız.O yüzden, o var gibi geliyor oynadğım karakterin içinde. Oynadığım karakter yazım olarak tepki çekecek bir karakter. Dolayısı ile etkinin tepki doğurması bende neden ekstra bir duygu oluştursun, yaptığım iş oyunculuk değil mi?” diye konuştu.

Rolüyle ekran başındaki izleyicileri ikna etmesinin başarının bir göstergesi olduğuna vurgu yapan Onur Tuna, şu ifadelerde bulundu:

“Önemli olan orada gerçekten oynadığın kişiye ikna olmaları, demek ki ikna olmuşlar ki o tarz yorumlar geliyor. İzlediğimde ben de olumlu yorum yapmam o karakterle ilgili. İlerleyen günler ne gösterir tabii bilinmez.”

Onur Tuna’nın Uçankuş TV’de yer alan röportajını videodan izleyebilirsiniz: