Ana sayfa Dizi Haberleri 8. Gün dizisinin özeti şu; konu enteresan ama uygulama hüsran!

8. Gün dizisinin özeti şu; konu enteresan ama uygulama hüsran!

tarafından ker_def

8. Gün dizisi atv ekranlarında ilk bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı… Ancak ne yazık ki beklentilerin altında kaldı… Dizinin konusu ilginç ve oyuncu kadrosu da sağlam… Ancak ilk bölüm reyting hiç tat vermedi…

Reyting sonuçlarının kötü gelmesi nedeniyle dizinin üzerine kara bulutlar dolaşıyor. Bir de Ceyda Düvenci’nin Burcu Biricik’in annesi olması durumu var ki o da tartışmaya açık.

Milliyet cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu da aynı konuya değindi ve şöyle yazdı:

KONU GÜZEL, AMA REYTİNGLER DEĞİL

ASELSAN mühendisleri-nin sır ölümleri ve nükleer fizikçi bilim ekibinin uçak kazasında ölmesi gibi toplumun merak ettiği iki konu bir harmanlanmış ATV’nin yeni dizisi ‘8. Gün’de.

Konu enteresan, ama uygulama hüsran.

Aralarında 12 yaş olmasına rağmen Ceyda Düvenci’yi Burcu Biricik’in annesi, buram buram başka dizi kokan oyuncularla da cast yaparsanız, seyirci inanmaz. Her şeyi birinci bölüme sığdırayım derseniz, izleyici mevzuya dalamaz.

Musa Uzunlar’ı her yere elini kolunu sallayarak girip çıkabilen Haydar yaparsanız, inandırıcılıktan uzak aksiyon sahneleriyle reyting sıralamasında 16’ncı olursunuz.

Ay Yapım gibi iyi işlere imza atan bir şirketin ‘8. Gün’ü, maalesef seyirci gibi benden de ‘geçer not’ alamadı. Yazık oldu Biricik’in süper performansına…